Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

3 de maig 2007

PORTA A PORTA




Com bé diu Assumpta al seu comentari a l’article “Llengua”, estem fent per segona vegada el porta a porta.

La primera vegada el vam començar per les autonòmiques i ens va animar molt parlar amb la gent i veure que ens reben molt bé.

Vam aprendre moltes coses i vam conèixer conflictes que hi ha sense solucionar, i les aportacions rebudes van ser acollides al nostre programa.

Ara farà quasi un mes vam començar per segona vegada el porta a porta i l’experiència segueix sent enriquidora. És molt diferent lliurar un díptic que poder explicar exactament proposem per a cada alternativa.

Els punts del programa, son precisament Punts, no poden incloure la totalitat de cada proposta, ni les alternatives que engloba.

Un dels temes que més surt i que ahir també ens van preguntar, és el nostre projecte per a la joventut. És normal que preocupi tant el tema perquè no s’estan donant alternatives perquè els nostres joves es quedin a Papiol. I molt diferent és enumerar els punts del díptic i un altre poder expressar tot el que comporta, com es vol desenvolupar, etc.

Tal i com vaig explicar ahir a aquestes persones que ens ho van preguntar, com a un article que vaig fer quasi al començament del Blog, estic convençuda de que el nostre programa és el més ampli en aquest aspecte. Inclou estudis, oci, habitatge, treball...no crec que ens hàgim deixar cap àrea que pugui afectar als joves, encara que totes les nostres propostes s’han de consensuar amb els propis joves, ja que aquestes mesures i recursos son per a ells.

I invariablement, amb tota la raó del mon, la preocupació de totes les mares que ens creuem i que no paren de demanar tolerància zero a les drogues.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Preocupació respecte als nostres fills, de mares i "pares", també.

Anònim ha dit...

Com es prepara un programa amb les inquietuds del poble, trobant-se amb les entitats i les persones un cop ja ha estat preparat, imprès i entregat?

Patrícia Silva ha dit...

Bon dia anònim

Perdoneu si sou dos anònims diferents, però entenc que sou el mateix per això m'expresso en singular.

Sobre el teu primer comentari, estic d'acord que tant mares com a pares estan preocupats pel tema de la droga, i així ho veuràs en un document que us repartirem segurament aquesta setmana que ve i que s'està imprimint.

He possat mares perquè en el porta a porta qui van manifesta la preocupació van ser les mares i les àvies, però no perquè els homes no estiguin preocupats pel tema, simplement que les que ho van manifestar van ser elles, potser perquè el marit no hi era o perquè les dones xerrem más. Simple casualitat.

Sobre el segon comentari, dir-te que aquesta vegada és el segon porta a porta que fem. Vam fer un als mesos de setembre, octubre i novembre del 2006 molt més exahustiu i on a cada porta comentàvem coses concretes. No vam poder arribar a tot el poble precissament perquè a cada porta teniem un mínim de 20 minuts.

Haig de dir que personalment va ser una de les experiències més enriquidores que he tingut i que jo inicialment no era gaire receptiva a fer-ho. Però em vaig equivocar. La participació i col·laboració va ser estupenda.

Sobre les entitats, és veritat que ara estem fent reunions (com tots els partits) amb les entitats. Aquestes reunions son "oficials", però hem tingut moltes "no oficials" amb anterioritat, amb membres d'entitats, per saber la situació, deficiències i alternatives que podiem donar.

El porta a porta d'ara és més informatiu, però també és veritat que sempre diem que el projecte sempre està obert. No s'ha de tancar mai, precissament perquè pot haver coses que no hem contemplat o que no sabem.

I perquè veritablement s'ha d'acabar desenvolupant entre tots.

Espero haver-te contestat.

Anònim ha dit...

Patty treballes de valent, espero que el teu poble t'ho sàpiga reconéixer el dia 27 i tregueu un bon resultat.

Seguiu així,

Pilar Ventura