Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

28 de maig 2007

PACTES?



Bé, estic rebent un munt de mails pel tema pactes.

De veritat que de moment no hi ha res i que us informaré en cas de que així sigui.

Avui hi ha hagut record de consultes al web, suposo que esperant notícies.

De totes formes us agraeixo la vostra participació i interès, a més de les vostres opinions al respecte.

58 comentaris:

Anònim ha dit...

Patricia,
Es evident que abans de fer cap pas, s’ha d’estudiar la situació. Però, obrint els ulls a la nostra capital i al nostre país, no seria natural tenir un govern d’esquerres?
No crec que el que més convingui a El Papiol sigui una altra vegada la dreta poderosa, adinerada i amb interessos, que tant ens va costar de deixar enrera.
Crec que l’objectiu principal a perseguir és el Centre cultural, cívic, polivalent, .... i no crec que l'edifici de l'antic ajuntament pugi absorbir aquesta activitat (hotel d'entitats).
És un moment de pensar pel poble, d’aconseguir un lloc que et permeti relacionar-te amb la gent, les entitats ...., i que en les properes eleccions la gent pugui votar amb coneixement de la teva persona.
En aquest moments ets decisiva! i no t’has de deixar comprar, has de mirar per bé del poble i per un futur molt pròxim com són 4 anys.
Vigila no hagis de marxar per una decisió que al poble no agradi, que no seria la primera vegada .....
Facis el que facis, endavant !!!

Anònim ha dit...

Jajaja! Junteros se us coneix encara que porteu el nick més benevolent!!! Sempre amenaçant, creient que el poble és només vostre i creient que tothom ven les seves idees a qualsevol preu o per qualsevol pis de protecció oficial...

Estic segur que la Patrícia es prou grandeta per saber si ha de pactar o no ha de pactar amb ningú, de fet és l'única que durant la campanya electoral no ha anat de la mà de l'alcalde.

Anònim ha dit...

Des de la meva visió el pacte només pot ser amb Junts, una altre cosa són les condicions del pacte, qui serà alcalde, les regidories que us tocaran... però siguem molt conscients de qui hi ha darrera convergència: els amos dels terrenys del poble per on ha de créixer i els qui tenen els diners per fer-lo crèixer, per tant ens trobarem que sigui "un yo me lo guiso yo me lo como" són els mateixos que van sortir fa 8 anys. Podeu ser contraris a l'alcalde i no el defensaré, però no sigueu contraris al Papiol.

Anònim ha dit...

no es que estigui massa contenta amb Junts, pero estic d'acord amb tu Jordi..hem de veure un futur pel Papiol, per tots, i no només per un sector determinat.

ànims!

Anònim ha dit...

Amigos,no os engañeis.
A mi la mafia de CIU no me gusta,pero la mafia del sr VILA tampoco.Siempre ostentando.Siempre haciendo el papel.Es un gran dilema el que nos presenta esta vez.Hay que valorar cual es el menos malo.Dificil eleccion

El papiolense

Anònim ha dit...

como es posible que haya duda de algun pacto PSC con Vilà cuando Patricia ha dicho por activa y por pasiva que no pactaría con él?

Anònim ha dit...

ESTOY TOTALMENTE DE ACUERDO!!!!!!!!!!!!!!!!! como se nota que los que escriben a favor del pacto con vila son papiolenses no socialistas dirigidos por el mismo QUE ANSIAS DE PODER!!!!! sencillamente ningú socialista se plantearía esa posibilidad!!!!!!!(todas menos esa posibilidad igual que decía Paty y por eso la votamos)

Anònim ha dit...

I com sabem que els que aneu contra l'Albert no sou votants de CiU? No critiqueu als demés, cadascú té el seu punt de vista.

A més crec que tenen raó, CiU no són els que més s'interessen pel Papiol, faran qualsevol cosa per treure benefici propi.
Per triar el menys dolent crec que es Junts.

Anònim ha dit...

El Sr Vilà le ofrecería pactar a un grupo que ha HUMILLADO Y QUE NO LE HA HECHO NI PUTO CASO!!!! en estos años como dice el Sr ROSSEND?

Anònim ha dit...

QUE INGENUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! este ALBERTO vila si por él fuera pactaria si hace falta con el diablo!!!! EL TEMA ESTA EN QUE EL PSC CUMPLA CON SU PALABRA!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Els pactes que s'hauran de fer aquest cop, siguin quins siguin, fara debilitar a les proximes eleccions aquells que han pactat.

Anònim ha dit...

No entec res la veritat, que parleu de pactes y que si dediliten o no.Això es mes sencill el Sr Albert ha perdut les eleccions pq ell vol governar sol i això no es posible, quin inconvenient hi ha a que torni a la botica?

Anònim ha dit...

Evidentemente ningún pacto es bueno, si bien a Vilà se le conocoe y a Medina no se sabe de què pie cogea, no es fàcil tomar una decisión. Creo que se han de valorar muchas cosas, pero lo principal es lo que conviene a nuestro pueblo de Papiol, y no creo que ninguno de los dos esté por esta labor si no únicamente por lo que maás les pueda favorecer a ellos mismos o a los suyos.
Se debería valorar con cual de ellos se podrá tener más fuerza a la hora de tomar decisiones y tener las manos menos atadas.

Anònim ha dit...

Estic en part d´acord pero cuan la Paty proclamava no pactar amb el Vilà ya es dona per fet que ho deia pq ella considera que el poble no podia tenir un xicot dl seu tarannà, falsetats, bones cares pero mes falso que 1billete de un euro! de moment del Sr Medina tot es positiu.

Anònim ha dit...

Patricia ens vas prometre que no pactaries amb el vilà. Sincerament, si em de mirar el millor pel poble no mirem la llista juntera que es per agafar i sortir corrents!! només n'hi ha un de "compatible" i x descomptat que no es el rosset de la farmàcia. Si pactes amb ells ens demostraras que només tens ganes d'estar asseguda a la poltrona i això no és fer política pel papiol!
Pactar o no amb Junts no t'ho hauries ni de pensar, hauries d'haver dit un No rotund!! si pactes em provocaras un fasctic extrem, t'ho dic en serio. M'hauras enganyat a mi i a molts d'altres que vem confiar en tu. Abans de pactar amb el rosset queda't a la oposició i quedaras bé amb els teus votants o joer pacta amb CIU i no em surtis amb el cuento de q són de dretes x favor si tots sabem el q voten a les autonòmiques tots aquests de junts!!! si fossin tan d'esquerres el rosset i la seva trupe no s'haurien d'haver amagat de la seva militancia a esquerra no creus?? per cert una militancia de fa quatre dies. sento parlar aixi però soc una jove indignada i no paro de pensari i cada cop q hi penso me'n penedeixo d'haver-vos votat. Se que estic fent conclusions rapides però mira que hi farem soc negativa, n´he vist tantes en aquest poble i només tinc 21 anys! pens-t'ho bé, n se que dir-te em sento inútil xk veig q només soc un vot i no puc fer-hi res, només indignar-me si pacteu i si no és així estar orgullosa de la vostra decisió i continuar mirant endavant per Papiol.
Em considero d'esquerres però x davant d'això està el meu poble.
He confiat en tu i hi vull continuar confiant. Ànims i no et deixis enlluernar.

Anònim ha dit...

abans de tot dir-li una cosa a un dels anònims, Junts HAN GUANYAT les eleccions amb el 41,57% dels vots, les altres dues forces polítiques amb representació sumen 45.95% (per tant no tenen majòria absoluta en quant a recolzament popular però sí en regidors). Crec que no s'hauria de ser tant enemic del pacte amb Junts, vigileu no sigui que encara veurem un pacte CIU-Junts i ens quedarem tots amb un pam de nas.

Anònim ha dit...

Si no quereis a JUNTS ni a CiU, haber votado todos al PSC. Y no serian necesarios estos pactos. Espero tomeis nota para futuras elecciones (PSC=Voto util)

Anònim ha dit...

el que no volem en tot cas són majories, però d'aquí a dir que volem psc... pues va ser que no.

Anònim ha dit...

Estoy alucinando.., Paty ha dicho por activa y por pasiva: QUE NO PACTARA CON VILA.¿¿Como se puede alguien platear, por mas presiones que se pudieran recibir, pactar con una persona que nos ha HUMILLADO y nos ha tratado sin ningun tipo de respeto tanto a nivel de partido como a nivel personal, tal y como dijo el Sr. Rossend?? Se diga lo que se diga en el pueblo yo sigo confiando en tus palabras si no fuera asi me sentiria ulitizado.

Anònim ha dit...

Jo demanaria una mica de calma, tot el poble està crispat i les alternatives son molt difícils.

Jo vaig votar CIU no per ideologia sinó perquè pensava que la pugna era ERC i PSC i amb el meu vot volia equilibrar la balança.

Malament, perquè no volia aquest resultat. O sigui que soc un culpable d'haver provocat la situació actual.

No m'agrada la gestió que ha fet Junts aquest temps, no només el últims 4 anys que no va fer res, tampoc em va agradar la gestió de la primera legislatura.

Ara tots demanem a Patty decisions però sigui quina sigui l'alternativa que pregui té a la meitat del poble segurament disconforme i ho veuràn maquillat de moltes maneres.

Si pacta amb Vilà, que per ideologia (que no afinitat amb el seu cap), malament perquè la gent no es fia d'ells i perquè ella va dir que no pactaria amb Vilà (i de fet estic convençut que li té una tirria al·lucinant). Independenment del seu equip que és horrible (com ha baixat la qualitat en aquests 8 anys!!!) crec amb convenciment que el problema és Vilà.

Si pacta am Medina, pacta amb un CIU que s'ha plantat en Papiol fa 3 mesos amb una ideologia i un tarannà molt de dretes. En el seu equip tenen gent vàlida i propera però no als primer llocs. Molts títuls però sense experiència en Administració pública. I a mi el Medina sincerament no em genera confiança Què fa un advocat que se suposa té un bon despatx, què fa una persona que es volia presentar a les eleccions del Barça presentant-se com a Alcalde d'un poble de 3700 habitants?

Perquè a la política de Papiol no et guanyes tan bé la vida. Vilà té dels sous més baixos de la comarca.

I l'altra alternativa que li queda a Psc és no pactar amb ningú i deixar un govern en minoria.

Pero llavors també sereu criticats perquè deixaràn un papiol ingovernable.

Jo vaig votar CIU perquè volia equilibrar PSC-CIU i que ambdos tinguèssiu les mateixes oportunitats.

No m'agrada la pujada de CIU i òbviament el que menys m'agrada és ell com alcalde.

O sigui que jo volia el canvi, però ara ja no sé el que vull, potser preferiria "malo conocido que bueno por conocer" però tampoc em fa ni pizca de gràcia Vilà com a Alcalde.

Sincerament no m'agradaria estar a la teva situació ni tenir aquesta responsabilitat a sobre meu.

Penso que tu d'això ets conscient i espero que el teu equip també sigui conscient d'això. No teniu fàcil cap alternativa.

Anònim ha dit...

Estoy bastante de acuerdo con la última opinión, ya que considero este resultado no se lo esperaba nadie. Y la responsabilidad política y de gobernabilidad de Papiol recae sobre el PSC.

Y digo esto porque, básicamente, existen 3 posibilidades. Y ante todo, reconocer que yo voté al PSC. Y, sintiéndolo mucho escribirlo, no porque me gustase ni la candidata ni parte de su equipo. Solo considero que un par de personas de su grupo son válidas para llevar a cabo la gestión del ayuntamiento, y, desgraciadamente, se han quedado fuera.

Pero le dí mi apoyo porque su programa transmite confianza y creo realmente que es totalmente realizable. Y creo que, aunque con muchísimas dificultades, el PSC podría haberlo llevado a cabo.

Pues lo que decía, hay 3 posibilidades.

La primera, es no llegar a ningún acuerdo y dejar a JUNTS-ERC en minoría. Esta situación nos llevaría a tener 4 años de gestión totalmente nula en Papiol. O sea, peor que en las anteriores legislaturas, que nos guste o no lo que se ha hecho, como mínimo se ha hecho algo más que pagar nóminas a los trabajadores del ayuntamiento. Y esto, es lo único que van a poder hacer si queda así ... Y desgraciadamente, pienso que las consecuencias las acabaría pagando el PSC, porque se le podría tachar de "irresponsabilidad con el pueblo".

La segunda opción es pactar con JUNTS-ERC ... Y la considero opción, porque no recuerdo haber oido nunca, por parte del PSC, que no se aceptaba esta posibilidad. Yo siempre he oido, y los 3 primeros candidatos así me lo han reconocido alguna vez que otra, que "no se pactaría nunca con Vilà" ... por tanto, me pregunto ... Sin Vilà, seria posible? Pues no me parecería mala idea. Pienso que seria una forma de reconocer JUNTS-ERC sus errores políticos. Y hacer una cierta "limpieza", que también creo que les toca.

Y sobre el "cantado" pacto con CIU ... Sinceramente, yo apostaba la semana pasada por él. Y digo apostaba, porque pensaba en un resultado inverso: 4 del PSC y 2 de CIU ... Con ese resultado, el PSC hubiese implantado su programa, casi, en su totalidad.

Pero no es asi. Y si quien lleva las riendas son los de CIU .. pues mal vamos ... Dudo que sepan lo que es cohesión social, política social, entidades, ni nada similar ... Solo saben de Urbanismo y favoritismos personales. Y eso, o el PSC lo frena muchísimo, o sería volver al pasado que todos, recordamos.

Y no me vale que me digan que Medina es diferente que Robert Casajuana ... perdonen ustedes, pero lo dudo ... Tiene la misma pinta, pero con algunos años menos.

Por tanto, desde este fantástico blog, Patrícia, no se si desearte suerte o darte mi mas sincero apoyo en esta causa. Estás en una situación muy difícil y de mala solución. Pero has de tomar una iniciativa, y creo que pronto. El pueblo necesita saber el camino que se va a tomar en breve.

Anònim ha dit...

Patricia, recorda las paraules que vas dir aquelll vespra.No pactarem amb Junts, per a mi la paraula te molt de valor. Coratge, honestitat,dignitat, i , pit i collons, i endavant. El papiol no te preu, vosaltres tampoc.Junts han guanyat les eleccions, perque el poble ho a decidit democraticament, donç que sigui aixi, que governin en minorie,cada poble te el que es mereix.Quatre anys pasen volant, ha parti d´ara ja podeu començar ha treballar per les proximes, en la oposicio tambe es pot fer molta feina si voleu, no tot s´acaba governan assegut a la poltrona, el mes important es la dignitat i la honestetat de la persona n´oblidis mai aixo.Endevant i molta sort per tu i els teus companys.

Anònim ha dit...

Paty no se me pasa por la cabeza que contemples la posibilidad de pacto con el BOTICARIO,no solo engañarias a tus votantes sino a ti misma t compensaria?????,irias tranquila por el plueblo....

UN SALUDO DEL TOMATERO!!
PD.ME ECHARON DEL PUEBLO

Anònim ha dit...

No soc tan jove com m'agradaria, els anys passen depresa i sembla que les coses s'obliden; el tomatero no va haver de marxar per pactar amb CIU i deixar fora al PSC????
Si no em falla la memória, i podria ser, despres d'aixó el PSC va passar 20 anys sense poder entrar a govern.
Els pactes passen factura a tots, has de valorar quina será la millor decisió i pendre-la. Ara sàpigues que no agradarà a tothom.

Anònim ha dit...

El tomatero va marxar pq es va vendre y va enganyar al seu equip y al seus votants, si la Paty pacta amb el Sr Vilà enganyaria al seu equip y als socialistes de Papiol,y llavors seria LA NOVA TOMATERA...no es així?, es que sóc una mica tonteta y vull que algú m´ho confirmi...

Anònim ha dit...

Doncs sí, el tomatero va sortir el tercer o quart del PSC i es va vendre a CIU, tothom parla del que farà la Patricia.. però tot això del tomatero m'ha fet pensar: ¿¿Que farà la SEGONA del PSC??¿¿Serà fidel a la seva paraula i als seus votants?? o potser serà ella la nova TOMATERA!!!

Anònim ha dit...

Patricia compleix la teva paraula i no pactis amb Junts.
Durant tots aquests dies ens heu estat remarcant tot el que Junts no ha fet en aquests 8 anys, i tot el que ha fet malament. No pot ser que ara li doneu suport perque tornin a governar 4 anys més.

El poble ha votat canvi, ara és hora d'enviar el senyor Vilà a vendre pastilles a Viladecans. I dic Viladecans perque no me'l vull trobar ni a la farmàcia del poble.
Com diu el PSC, "Fets, no paraules", en aquest cas els fets son complir les paraules.

Anònim ha dit...

Veig, que no coneixes gents a la Yasmhmine,per aixi noi estas pixant fora de test com diem els catalans.h

Anònim ha dit...

Si jó em trobes en la pell dels socialistes i dels convergents, em quedaria a l´oposicio, i el poble que es mengi amb patatas al Sr. de l´aspirina i els seus bretols. Aixi d´aqui quatre anys aquets pixapins aprenen ha votar. Adeu-siau

Anònim ha dit...

Creo que se os está yendo la olla.

Nadie se ha manifestado en un sentido u otro y creo que hay que dar tiempo a que se lleguen a los pactos pertinentes.

No sé si sois capaces de entender que los pactos no se hacen en un día y que habrán de hablar de todo.

Sin embargo hay quien da por hecho que se decantan para un lado o para otro.

Y encima amenazan.

Estáis creando un ambiente de crispación que no entiendo.

Hay hijos de padres afines a un partido que se meten e insultan a los hijos de padres afines a otro partido.

Los niños simplemente repiten las actitudes que ven en casa.

Por favor, pensad un poco con la cabeza y dad vuestra opinión cuando toque y respetuosamente, porque ahora vivíis de las conjeturas que unos u otros hacen correr por el pueblo.

Y encima escribíis amenazas? No sabéis que tenemos la palabra para poder expresar el pensamiento?

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb tu. Ara sembla q potser les tornes s'han canviat i ara els hi toka als fills de junts. Els nens són cruels, simplement ho utilitzen x fotre a l'amic q li ha pres la pilota x exemple.
Doncs mira, hauran d'aguantar el tipo q vols k et digui. Jo tinc un amik k n'ha hagut d'aguantar moltes d'aquestes durant molts anys i ho ha passat fatal. Ara s'ha girat la truita, és dur, como la vida misma...
I una cosa hi ha el fòrum x algo i tenim tot el dret de dir el q pensem, x algo és un fòrum. I això va x als pares, si no voleu k els fills parlin modereu les paraules a casa, q els fills són els retratos del k tenen a casa!! saps el q et vull dir oi????

Anònim ha dit...

Sóc una de les 779 (41,57%) persones que van donar el seu vot a J-AM les passades eleccions municipals – No em confoneu amb una de ”Los 4.400” aquella sèrie sobre gent que havien estat víctimes d’abduccions alienígenes que no fa gaire va emetre crec que l’Antena 3-. Ara m’han arribat veus que a la vostre pàgina web es manifesta la opinió de gent que us demana pactar amb aquest grup abans que amb CIU, amb un resultat de 579 (30,90%). Aquest escrit és només per sumar-me a aquesta petició i el faig abans d’haver llegit cap dels altres escrits que us hagin arribat per evitar influencies. Això és el vaig sentir, el que em sortia de dins - el mateix que em fa dir Sí a la Regla davant aquesta nova píndola que suprimeix la menstruació i que ens volen vendre com a una nova “alliberació” per a la dona, quan en realitat al darrera s’hi amaga tot una amalgama d’interessos de diversa índole, al respecte aconsello a totes les dones del Papiol que es llegeixin l’article de l’Eulàlia Solé, “Ama Tu Cuerpo”, que publica avui 01/06/07 La Vanguardia- quan vaig saber els resultats de les votacions. Per a vosaltres, el PSC-PM del Papiol, ara és el moment de demostrar que deixeu de banda els assumptes personals, siguin del caire que siguin, i que penseu en el poble i que a més sou conseqüents amb l’ideari o les premisses del partit que representeu, un partit socialista –amb tot el que això comporta -. De la mateixa manera que cal que totes les dones reflexionin i es preguntin abans d’abraçar l’esmentada píndola, com tantes altres coses que ens volen vendre en d’altres ocasions, també demano al PSC-PM del Papiol que ho faci i que ho tingui en compte tot menys lo personal. L’Eulàlia Solé ens diu al final de l’article “Si la menstruación es dolorosa y no podemos ir a trabajar, que la empresa reconozca nuestro valor humano y social”, una reflexió, crec, molt propera a l’ideari socialista pel que fa a la defensa i a estar sempre al costat dels treballadors. D’altre banda, de la mateixa manera que quan la menstruació es dolorosa es pot
prendre algun antiinflamatori per atenuar el dolor, des d’aquí vull dir al PSC-PM del Papiol que de vegades s’han de prendre decisions doloroses i empassar-se l’orgull, que si fa falta un antiinflamatori per atenuar dolor personal que els pugui causar pactar amb J-AM, que se’l prenguin, però si us plau sigueu conseqüents amb les idees socialistes del vostre partit, que la política i els polítics ja estan prou desprestigiats avui en dia !!!

Anònim ha dit...

Si el PSC del Papiol ha de ser conseqüent amb la seva ideologia, trajectòria al Papiol i forma de ser i de fer, no podria pactar mai amb Junts-ERC.

Perquè Junts no ha fet una política d'esquerres en tots aquest anys

Perquè el senyor Vilà sempre havia comulgat com a convergent per si no ho recordeu

Perquè només ha volgut poder i s'ha oblidat de les persones que formem Papiol i que som les que el colocavem a on era: l'Alcaldia

Perquè ha "putejat" a tots els partits polítics durant aquest temps i no ha fomentat l'enteniment que ara li podria haver obert portes.

Perquè està a ERC per poder pujar, no per ideologia i sinó pregunteu a qualsevol de les persones que han lluitat per a ERC al Papiol tots aquest anys.

Perquè no ens ha escoltat.

Perquè tan dictador era Franco a Espanya per la dreta com Castro a Cuba per l'esquerra.

Ara què passarà amb la seva "cursa" política si no aconsegueix l'alcaldia?

Doncs, ja es veurà, que el tinguin a on vulguin però no al Papiol

Segú que ERC també té un "cementiri d'elefants" on col·locar al descol·locats.

Jo us recomano que si us interesa el pacte que us ofereixi CIU, l'accepteu i sinó quedeu-vos fora, que sincerament tampoc tinc clar les altres alternatives i potser un govern en minoria portaria una mica d'himilitat al Sr. Vilà i també al Sr. Medina que va molt pujat.

Anònim ha dit...

Això de les xifres sembre resulten contradictòries, perquè si s'opta per un pacte amb CIU les dues forces representen més del 50% de la població

Anònim ha dit...

CIU 579(30,90%)+PSC-PM 282(15,05%)= 45,95%

J-AM 779(41,57%)+PSC-PM 282(15,05%)= 56,62%

Les xifres són clares, CIU AMB PSC-PM no arriba al 50% quan amb J-AM passa amb escreix.
I a nivell de política general els polítics no tindràn més remei que obtar per llistes obertes i dues voltes si volen parar d'alguna manera el fenòmen general de l'abstenció, que per a mi no obeix només a un problema de desencantament sinó també d'una altre banda a una actitud davant el món en general de "mentre no es fiquin amb mi que facin el que vulguin" "mentre jo continui gaudin dels meus privilegis tant ma fa qui em governi"...
En tot cas jo ja tinc ganes que s'acabi tot aquest joc de "partitocracies". Si es votes l'Alcalde amb llistes obertes, és a dir guanyador el més votat, ara no tindríem un problema de partitocràcia...

Anònim ha dit...

Joan Manel, si el tarannà de la política que ha fet junts durant tots aquests anys no et sembla prou o gens d'esquerres... no saps el que ens espera si finalment es la llista de CIU de Papiol qui es fa amb l'alcaldia del poble... ara bé si vols probar 4 anys amb una dreta pura, fins i tot més que dreta pel que fa al perfil d'alguns dels membres de la seva llista... podem assegurar que no serà una política d'esquerres !!!

Anònim ha dit...

Que razón tienes Juan Manuel el Sr VILÀ ni quiere al pueblo ni quiere a sus votantes ni quiere a nadie!!! quiere tener un puesto fijo en Barcelona!!!,pero no os dais cuenta? tan dificil es verlo? sino de q es ahora Esquerra(CUANDO HA LLAMADO A LA PUERTA DE TODOS LOS PARTIDOS) si toda la vida ha sido de derechas NO OS ACORDAIS CUANDO SU PADRE SE PRESENTABA POR UNIO DEMOCRATICA LA PARTE MAS DE DERECHA DE CONVERGENCIA!!!.No m puedo creer que papiol sea una colla de tontos!!!!!!!!!!! quereis que dirija el pueblo alguien que tiene intereses politicos? QUE SE VAYA DE UNA PUTA VEZ A VILADECANS A VENDER PASTILLAS PARA LA REGLA!!!(LO DIGO POR LA ANONIMA PESADA FILOSOFA DE ANTES QUE TAMBIÉN PELOTA DEL BOTICARIO)

Anònim ha dit...

Me da verguenza ajena como el Sr Albert Vilà i Badia recorre el pueblo con sus nuevos vasallos convenciendo a la gente que el pacto PSC-JUNTS es lo mejor!!!!!!!!!,cuando los ha humillado ,verdderamente la gente no sabe quien es este señor os doy un consejo no quedaros en la cara que hace cuando os ve ni en el saludo... preguntarle a gente que ha pertenecido a su partido os quedareis alucinados con la MALDAD QUE TIENE EN SU INTERIOR!!!!!!!!!!!,asi que Paty cuidado con el pueblo si pactas con él y con él mismo!!!

Anònim ha dit...

L'anònima pesada filòsofa està en contra d'aquestes pastilles i per tant quan a negoci particular no li fa cap favor a l'Albert, ja que en tot cas li treu vendes i beneficis. Però a més no necessita insultar a ningú ni es considera superior als altres pensat o manifestant mitjançant l'insult de considerar i dir que els altres son tontos perque no pensen com tu.
No es per res però em sembla que encara que la filosofia et sembli pesada a tu no t'aniria malament una mica de filosofia, ja se que no es tant divertit ni morbós com anar despotricant dels altres però és molt saludable per la ment:
"(...)Sólo que nuestra época se encuentra en el punto más alto de todos los tiempos, en la cumbre del genio en cuanto a refinamiento y perfección externa.(...) La belleza sin corazón nunca ha sido tan maravillosa. Pero en lo que respecta a hombres y mujeres, el calor humano interviene en el invento" "Por primera vez en la historia, la especie humana en su conjunto se ha metido en política. Los acontecimientos no nos dejan en paz. Ni los hechos ni las deformaciones." Saul Bellow
Això és per fer-me més pesada encara i podria seguir...i si us plau quan escriguis reflexiona, exposa però no insultis a ningú. No crec qu sigui necessari posar-se en la feina o negoci que tingui cadascún dels candidats a l'alcaldia, segur que tu també tens la teva feina o el teu negoci... i no sé se penses el mateix que pensavan els teus pares però no m'interessa...
Lo de les pastilles només era una més de les moltes decisions que hem de prendre continuament, a cada moment, i ara al nostre poble els polítics han de prendre decisions complexes que encara que a tu no t'agradi o se't faci pesada requereixen de molta filosofia. Ja t'ho he dit no valen 4 ratlles despotricant de la gent, això és molt fàcil i te un nom "populisme"...
Ah!!! i per favor pastilles per suprimir la regla quantes menys millor !!!

Anònim ha dit...

Al que se le hace pesada la filósofa le hace falta algún antiinflamatorio aunque no tenga la regla !!! Que se lo tome, haber si así le baja la hinchazón que le produce esta rabia, rencor y dolor que le corroen !!!

Anònim ha dit...

Y por cierto, tu de quién eres pelota????

Anònim ha dit...

Que pasa que es la hora que pone el Alberto vila a trabajar a sus vasallos...estar tranquilos y tranquilas ni rencor ni historias parece que se acabe el mundo si el Sr alcalde se va a currar a su trabajo que por cierto años le ha costado sacarse el título..., pero a lo que iba parece que os de comer amigo hinchazón se te ve el plumero...,te corroe reconocer que solo sirves para hacer la pelota y utilizo este término pq no quiero dscalificar...

Anònim ha dit...

Hola amics y amigues visca el pacte PSC-CIU!!Es el millor pel Papiol!!!.

Sr.Albert d´aquí a 4 anys si et presentes només amb Junts guanyaràs petonets!!!!!!

Anònim ha dit...

Bueno, a lo que parece y seguiendo el hilo parecería que a los dos nos han puesto a trabajar a la misma hora, solo que a ti unos y ami otros no??? Tal y como planteas las cosas se hace más evidente que a ti si que te han puesto a trabajar !!!!

Ah!!! Y por cierto no adelantes acontecimientos aún no podemos hablar de "vasallaje" ... en todo caso si acaban pactando con CIU, entonces será mucho más pertinente hablar de "vasallos"... en sentido literal... muchos entenderan el doble sentido y siento que haya un poco de mala leche en esto porque tampoco me gusta ni quiero descalificar a nadie, de hecho yo no puedo desclasificar pero parece que tu si que puedes erigirte en arbrito y descalificar a los que no piensan como tu.
Ya ves a la misma hora !!!!

Anònim ha dit...

la de la regla es la paty k ascoooo, això ja fa pudor!!! nena se t'ha vist el plumeroooo. Són deduccions rapides xo fijo k certes!!! papiol prepara't!!!!! vaya cuentos k explika la tiaaa akesta (fijo k la patty) ens està avisant de k pactara amb junts!!! i si voleu sociatas censuremel!! visca la dictadura de primo de ribera!!

Anònim ha dit...

Bé, no pensava que demanar una pacte d'esquerres poguès portar tants problemes, ni discusions.
Per mi que pactin amb ciu, o que es quedin a la oposició.
Ara sixò sí, que facin oposció, no com aquests 4 últims anys, que PSC encara s'ha mogut, però i, CIU on ha estat?
D'aqui a quatre anys, aleshores potser si Junts es torna a presentar no haurem ni de mirar aquest foro (que no forum).

Anònim ha dit...

Ei!!! Sóc la de la regla !!!! Però vas molt errat. No no soc la Patricia Silva.
Sabia que lo de la regla portaria una mica de cua però no puc permetre que porti a equívocs que afectin a d'altres persones.
Vaig per lliure i només demanava el pacte amb J-AM

Anònim ha dit...

k pacte dekerres ni k... pilotes!! k és papiol!! i k els de junts són de DRETES!!!!! ara tothom te alceimer!!!! o k!!!! sok mooolt d'esquerres xo no soc de junts!!!! hem de mirar el millor xl poble i mira a les persones!!!! la personalitat de cada una d'elles!! els de junts i eskerra son uns incompetents o k no has vist la llista, k n saps ki són!!! la sort d'akest poble, és k és petit i ens coneixem tots!!!! vaig votar al psc i no me'n vull arrepentir!!
kuan junts va formar partit, el van formar xk es van pikar amb convergència, eren convergents pikats i x tan no deixen de ser convergents i segons tots vosaltres ara si k són "d'esquerres" ara més k mai i no se ben bé el xk, diga'm ignoraaaaaaaant!!! i ho tornaré a repetir: VISCA LA DICTADURA DE PRIMO DE RIBERAAAAAAA

Anònim ha dit...

eiii sok una dona com tu!!!! i més dona k tuuu, de k peli no tenir la reglaaa, pempaaa i si no ets la patty millor m'hagues descebut tan x la de la regla kom x tot el k ha dit!!! i si vas x lliure, MILLOR!!!

Anònim ha dit...

Amb tants anònims m'he perdut, perquè no fiqueu almenys un nick per saber qui intervé i el que diu?

Patty es la de la regla?

Sincerament dubto que intervingui ara ni per activa ni per pasiva, perquè no és el moment de posar llenya al foc, però segú que ens llegeix

Ja estem tots nosaltres per moure el fòrum.

De totes formes penso que esteu massa picats tots i massa crispats, tant que molts heu perdut les formes.

Per cert, si Patty inserta un altre article passem de pantalla, així que et demano, si ens llegeixes, que obris un article més al començament per continuar amb les intervencions.

I ànims!!!

Anònim ha dit...

Tens raó, poster m'he passat proclamant la dictadura de primo de ribera xo estik indignadissima, emprenyada i akests dies es fan força llargs saps!! es k n aguanto els comentaris junteros i ja se k pa gustos los colores, xo k hi farem, no ho entenc o no ho vull entendre! Molta gent ha critikat a junts i a l'hora de la veritat tenen com una mena de síndrome de estokolmo k te cagas i em fa rabia!!! estic veient k la gent és molt falsa!! sobretot ho vai veure klar el dia de les eleccions!!! i tot el k dic si es fa el pacte dels nassos entre psc i junts m'ho acabaran de demostrar!! i al final optaré x engegar a la me al poble i a votar k hi vagi un altre, xk si votes a un partit polític x tot el k diu i dep. fan el k els hi surt d'allà entre les cames pa k ir a votar!!! tan guapo es el rosset k tothom vol anar a parar entre els seus braços??? k te akest mr. k no tingui el pepino del Medina??? jejej Si pacten els socialistes amb junts, k passarà amb tot el k creu la segona de la llista, k passa k no te ni veu ni vot o k?? Crec k deixarien escapar a una gran persona, sincerament. I ki la critiki es k no en te ni puuuu idea del k parla!!!

Anònim ha dit...

No us doneu compte de que tothom fa conjetures sense sentit.

I el pitjor és que molts seguiu el rotllo.

Jo crec en el bon cap de cadascú.

Tan Vilà com Medina com la Patty s'han presentat per l'alcaldia del Papiol, no crec que tinguin el cap buit i segú que cadascú a la seva manera, busca el millor.

Clar que si haig d'opinar prefereixo PSC-CIU, però la gent desqualifica i opina sense que ningú s'hagi manifestat.

Bé els que no us heu manifestat sou els del PSC i penso que perquè heu de lligar totes les coses.

Perquè Junts va venent que el millor pacte és amb vosaltres perquè tots "dos" sou d'esquerres, etc,etc (M'agradaeria veure-li la cara al Vilà fent-li la pilota a la Patty després de tot el que li ha fet a nivell personal)

Y Ciu es manté bastant bé, sense buscar follons, excepte el seu cap que fa declaracions al Mundo Deportivo.

Més tranquilitat, que les coses com aquestes no es tanquen en 24 hores.

Anònim ha dit...

Que vol dir el juntero amb el vasallaje...?,La regla y la mare que us va parir fora el Sr Aberto y tothom content visca Papiol sense el prepotents aquest de merda que s´han cregut aquest, que el poble era seu..?, pues ara a kaseta a dormir i el vila sota el llit.

una salutació a Juan Manuel que es el millor del foro aquet!!!

Anònim ha dit...

Alguien me podría decir pq razon no esta la Teresa Parra con los Junteros?

Anònim ha dit...

Se li hauria de preguntar directament a ella.

Se rumorea que Vilà li va dir que no podia anar en llista perquè com que estava liada amb el Borràs no volia parelles

Sincerament a mi no m'agrada aquesta noia, ni la crec capacitada ni he vist feina seva, però que et diguin això deu ser una passada.

Concretament és discriminació

Anònim ha dit...

Buenas tardes a todos no quiero seguir con la tónica que estais teniedo...,pero tengo que decir que esta problematica que existe a dia de hoy en nuetro municipio, es sencillamente pq la Sra Patty está ENGAÑANDO ya que siempre ha dicho que no pactaría con una persona que la ha humillado a nivel personal e incluso, el vila !y es cierto! quiso contactar con la ex pareja de Patty para tener información negativa de ella!, pero según me han dicho no consiguió nada aunque lo intento,por tanto fijaros que tipo de persona es este vila y peor es ella si acaba pactando con el..

Anònim ha dit...

Bon nit, acabo d´arribar de viatge..,i no entec que pasa... sóc un nou papiolenc(visc al trull fa 2 anys),vaig votar al PSC perque Junts no feia res de res i menys al Trull saps de que parlo Patty?,pues be et demano que no pactis amb el Sr.Albert pq ens ha marginat!!,em defraudaries totalment i aniria a casa teva a demanarte explicacions.

Un peto molt gran Patty i pensa tot el que ens vas prometre...

Anònim ha dit...

Primer: no sóc juntera, hi ha coses que no m'agraden de Junts i crec que ha estat molt bé que rebessin un toc d'atenció en aquestes eleccions, que no es pensessin que tindrien majoria absoluta sempre, fessin el que fessin.

Ara, l'alterantiva amb un ajuntament de Convergència em fa posar els pels de punta... I sincerament, no sé si se m'acut una barreja menys addient que el PSC i CiU. I no parlo com a partits, sino per la gent que forma les llistes del Papiol.

No crec que el PSC cregui que sigui bo donar l'alcaldia als de CiU. Que pactin amb Junts i els facin de contrapunt des de dins de l'Ajuntament. A més, si realment els de Junts es surten de mare, ara hi haurà una oposició forta, amb cuatre persones que podran fer de contrapés.