Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

18 de maig 2007

LA MEVA INTERVENCIÓ SOBRE ENTITATS A LA TAULA RODONA



Les entitats son la clau del nostre programa.

Un dels nostres principals objectius és aconseguir que la societat del Papiol estigui cohesionada i això és impossible aconseguir-ho sense la implicació i potenciació de les entitats.

Per això necessitem que el Centre Cívic sigui una realitat, perquè les entitats disposin d’unes instal·lacions i serveis adequats per al seu desenvolupament.

El Centre Civic ha de representar el batec de les nostres entitats, de la nostra societat i ha de ser el lloc d’interrelació i trobada dels papiolencs.

És curiós que el mateix edifici que fa 5 anys es va presentar per construir a on actualment està el Casino, ara es pugui ubicar en un altre lloc quan el terreny no té ni les mateixes característiques ni la mateixa orografia.

S’ha de signar un conveni amb Normalització Lingüística per promoure la nostra llengua i que els vilatans tinguin accés al seu aprenentatge.

Una Biblioteca, la gran promesa de fa 8 anys que segueix sense portar-se a terme.
S’han de promoure els pisos de protecció oficial, de venda, de lloguer, per a joves, per a famílies monoparentals i pisos tutelats per a la gent gran

Pels joves hem d’aconseguir que trobin totes les seves oportunitats als municipi i que si han de marxar de Papiol sigui per decisió lliure pròpia, no perquè no tinguin aquí les possibilitats i serveis que necessiten.

S’ha de fer un Casal de joves, hem de tenir una borsa de treball veritablement activa que doni servei a les empreses que s’adrecin i al ciutadà que busca feina.

Volem crear una escola Taller que permeti noves sortides professionals.

L’esport ha de tenir el recolzament que necessita i se li ha de donar continuïtat dins del municipi. Posarem gespa al Camp de Futbol.

I tot això s’ha de fer amb la implicació i col·laboració de cadascú dels col·lectius, per això proposem la creació de Consells participatius de Cultura, d’esports, de joves, de ensenyament i de la gent gran, perquè des de els Consells es marquin les prioritats i les línies a seguir des de l’Ajuntament. Perquè el camí sigui comú i consensuat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

tota aquesta explicació sobre si és un cop baix parlar si està cuinat o no un pacte postelectoral està molt bé... però a mi el que m'interessa és saber si el PSC contempla la hipotètica possibiltat de governar amb CIU.

Gràcies

Anònim ha dit...

uops, m'he colat d'article, l'anterior escrit havia d'anar a indignació.

Patrícia Silva ha dit...

Jordi:

Sincerament no ens ho hem plantejat encara.

La situació política de Papiol actualment està molt liada.

Crec que els vilatans tenen clar que l'actual govern de l'Ajuntament no ha funcionat ni en contingut ni en les formes.

I necessiten altres alternatives.

No sé si la gent veurà en nosaltres precissament aquesta alternativa, no sé si comparteixen aquesta idea del poble que nosaltres estem lluitant, per tant no sóc capaç de fer cap "porra" sobre resultats.

Les majories absolutes em fan por, perquè normalment la gent acostuma a pujar-se al pedestal i no son capaços de veure el que tenen als peus.

Per tant penso que no hi haurà majoria absoluta per a ningú i que els que tinguin possibilitat han de pactar.

Si tinc clar que no pactarem amb Vilà, perquè el nostre tarannà és molt diferent d'ell, tenim altres prioritats, veiem la societat d'una altra forma, i no compartim en absolut la seva forma de tractar a la gent.

Sobre la teva pregunta d'un possible pacte amb CIU...no conec a Medina, i a les altres persones de la llista les conec superficialment.

Tampoc sé quins projectes tenen, quines prioritats, ni si veuen les mateixes necessitats que nosaltres pel poble i el seu futur.

Com que no els conec a fons, tampoc sé si quadrariem a l'hora de porta el projecte a terme.

Nosaltres sabem com volem encaminar Papiol i sabem com fer-ho (tenim molts projectes d'activació socials pensats) i per tant per a nosaltres el més important és que Papiol assoleixi els objectius que ens em marcat.

Tenim clar que ens haurem de seure amb els altres partits en cas de que ningú tingui majoria absoluta.

I també tenim clar que si nosaltres treiessim majoria també ens assentariem amb ells (Alcalde inclòs)perquè Papiol ha de ser un Projecte que tiri endavant.