Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

19 de maig 2007

LA MEVA INTERVENCIÓ SOBRE URBANISME A LA TAULA RODONA



Papiol necessita augmentar la seva població fins a 5000 habitants, no fins a 8000 com diuen altres, per tenir més serveis i subvencions, respectant les zones verdes, les d’equipaments i sense créixer en excés i sense ordre com ha passat fins ara.

Per aconseguir aquesta fita, s’han de desenvolupar diferents plans urbanístics com son la zona de Granja Gené i altres zones urbanitzables resultants de la Creació del Cinturó de Circumval·lació.

És imprescindible l’execució del Cinturó per aconseguir més accessos i millor connectivitat pel municipi. No potser que hagi estat 8 anys parats perquè s’ha decidit refer el traçat i que encara avui en dia té contenciosos administratius per la seva total resolució.

Concretar i agrupar els terrenys que pertoquen a l’Ajuntament com a resultat del Cinturó de Circumval·lació, a la zona de la baixada de Can Esteve, on ubicar equipaments com el Centre Civic, una bona plaça, la Biblioteca o altres equipaments que el municipi vagi necessitant.

També aboguem per una disciplina urbanística controlada, amb revisions periòdiques de les obres i que s’ajustin a les normatives establertes.

Encara avui, any 2007, Papiol té colectors al descobert, que nosaltres ens comprometem a cobrir en la propera legislatura, en el cas d’obtenir la vostra confiança.

S’ha de buscar solucions a l’aparcament i eliminar les barreres arquitectòniques especialment als edificis municipals i tenir-ho en compte en cada projecte. S’ha d’exigir que totes les obres noves tinguin places d’aparcament suficients.

Creiem en la participació i implicació dels veïns en les obres que els afecten i no que la primera notícia que tinguin sigui al sortir i trobar-se que ja han començat.

I no ens hem d’oblidar de les coses més properes al vilatà com son la creació de parcs al poble de veritat, amb zones verdes de veritat, per als nens, per als que ja no ho son tant, per la gent gran.

No ens hem d’oblidar també del manteniment dels carrers, un manteniment de veritat i constant, no a dos mesos d’eleccions ni tan sols d’aquells que paguen els veïns amb contribucions especials.

I el mateix del manteniment de les instal·lacions municipals. És increïble que l’escletxa al paviment del polisportiu porti anys sense solució.

Fer un plantejament ampli, de veritat, a l’hora d’arranjar els carrers, contemplant el soterrament dels cables de serveis i de contenidors.

I per finalitzar, recuperem i condicionem el Casino, i deixem que el polisportiu sigui per a fer esport.