Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

23 de maig 2007

OBRE ELS ULLS, MIREM CAP ENDAVANT



Demà a les 19:30 hores, al gimnàs del CEIP Pau Vila, el PSC farà el seu acte central de Campanya.

Veniu a conèixer el nostre programa per al Papiol, per a tu, per als teus.

Comptarem amb l'actuació del grup musical Driftwood the band mentres compartim un pica-pica

Us esperem!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, no m'ho perdrè...espero que sigueu igual de "canyeros" que fins ara.

No sé què els hi passa als altres grups polítics que van de la mà del Vilà.

Anònim ha dit...

La verdad es que ya tocaba que alguien dijera las cosas como son.

El resto de partidos no sé si es que no lo ven igual o es que no se atreven por si luego pueden pactar.

Hagamos un balance:

- PP, ya conocemos a su alcaldable, así que non coment

- ICV, pero si a Mustieles le hemos visto en todas las listas!!! Hace 12 años con CIU, hace 8 con el Arias (no recuerdo como se llamaba el partido que crearon, I'm sorry)

- CIU, mucho marketing pero poco contenido. Intentad preguntadle a su candidato sobre un plan urbanístico o socio-sanitario y haber qué contesta. Eso sin tener en cuenta que habla de problemática de barrios como el mío cuando ni ha aparecido por allí más que a traer una bolsita esta semana.

- Junts+ERC. Llevamos 8 años con ellos y sería más de los mismo. Estos 4 años no han hecho nada absolutamente. Y lo mismo que prometieron hace 8 años y que no hicieron, lo volvieron a prometer hace 4 y sigue sin hacerse. Y lo vuelven a prometer ahora para los próximos 4 años. Por favor, más coherencia. También he de reconocer que no sé como serán los otros del grupo pero a Vilà lo tengo atragantado.

- PSC, la verdad es que sois nuevos todos. Conocer de vista conozco a 5 y más de tu a tu a 2. No sé si seréis la alternativa o si sabréis hacerlo bien, pero la verdad es que sois los únicos que aportáis un programa consolidado. Al menos a ti Patty, he visto que dominas perfectamente todos los temas del programa y eso tiene un mérito increíble porque no hablas por llenar el espacio.

Suerte el domingo y haber si el pueblo puede avanzar!!

Anònim ha dit...

Mira..relament estic cansada de sentir criticar tant a l'actual ajuntament..no dic que tot els que hagin fet estigui bé. pero fins el moment han estat els unics que han fet alguna cosa pel poble..

si, es veritat que s'han anat apagant moltes activitats que es feien al poble..i això es una cosa que hauriem de potenciar!!

De totes maneres, no se que hi teniu en contra de l'Albert, ell només es un papiolenc més que intenta que tot millori, i ho fa de la manera que millor creu.

Respecte tot el que critiqueu que han fet un acord municipal amb esquerra...k més dónaa!!estava clar que tenien algun ideal..

Us proposo que us deixeu de tant "critikeo" i actueu junts...segur que les coses aniran molt millor

Anònim ha dit...

Bé Patrícia, he estat un seguidor del teu blog des de fa uns quants mesos com a anònim o jordi quan recordava signar, he intentat ser crític però constructiu (vaig començar amb viatge al passat sobre els pins, i crec que gairebé he escrit a tot arreu), crec que és necessari que hi hagi el diàleg que hi ha hagut perquè així tots podem reflexionar, a més has pogut demostrar que has fet deures, molta sort i que guanyi el Papiol!!!.

Amor del Alamo ha dit...

Patricia, ànim i endavant.
El dia 27 a la nit seràs la nova alcaldessa del Papiol.

Anònim ha dit...

Hola Patrícia.

Creo sinceramente que hay muchas cosas que el susodicho anónimo criticón,que ha aparecido en anteriores comentarios,ha querido manipular.Ahora me gustaría que él, que sabe tanto nos comentara algo:

Me gustaría por ejemplo, que nos comentara cual es el presupuesto que su querido alcalde ha gastado en una radio que solo emite música,y que se creo con claro espiritu electoralista, dsd hace varios meses.

Cual es el presupuesto necesario para arrreglar las grietas del suelo de la pista del polideportivo?

Se puede calcular en dinero toda la salud que hemos perdido al respirar durante muchos y muchos meses un aire cargado de partículas que provenían de una industria?

Me parece fantástico que se potencie la cultura,la música,pero:

-Era necesaria una escuela de música tan grande,como parece que será,cuando las obras de la piscina se pararon por falta de cash?

No soy militante de ningún partido,pero creo que te votaré.

Anònim ha dit...

Hola Patrícia, no entenc que se'm critiqui a mi, però contesto:
-no sé el pressupost de la radio.
-no sé el pressupost de l'esquerda, però suposo que si no es fa i coneixent la problemàtica del subsòl del Papiol, una solució definitiva i duradora ha de ser força cara.
-tampoc sé calcular el cost en salut, però li puc dir que l'agent més contaminant és Celsa, a Castellbisbal, i ciments Molins a Pallejà, activitats fora del nostre municipi, per tant poca cosa podem fer des del Papiol a part de treballar amb els nostres muinicipis veïns i amb la Generalitat.
-l'escola de música és massa gran per un poble com el Papiol, però es potencia perquè sigui un pol d'atracció per al poble, ve gent de fora i tot! i no al revés que la gent del Papiol ha de sortir a buscar serveis. Si és una bona estrategia a mi se'm escapa però m'inclino més a pensar que jo no ho hauria fet.
-sobre la falta de diners de la piscina tampoc tinc informació, el que sé es que ho hauríem de preguntar-ho a l'àrea metropolitanta que és qui gestiona el projecte en nom nostre, si els costos s'han disparat i en algun moment UNA PART DE L'OBRA es va parar, que no les obres de la piscina perquè sempre hi he vist treballar gent, hauríem de preguntar a l'àrea que ha passat i trobar la soució adient.
No sóc militant de cap partit polític del Papiol i no en votaré a cap.