Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

18 de maig 2007

INDIGNACIÓ




Avui estic contenta i indignada a la vegada.

Contenta perquè és la primera vegada que em veig per la tele parlant i no m’he vist tant malament com a mi em semblava.

I també hem va sobtar escoltar-me, a l’igual que veurem a les faroles quan vam penjar les banderoles.

Però a la vegada estic indignada, com no, amb l’Albert Vilà i Badia.

Com pot parlar de pactes de PSC-CIU?????

Abans de res, i tal com ho vaig posar en un article anterior, ni jo, ni el PSC ens hem assegut amb cap formació política del Papiol (ni de fora), ni amb els seus alcaldables, per parlar de pactes de govern, ni de possibilitats al respecte.

Crec que això ara no toca i a més crec que tenim ja prou feina com per embolicar-nos amb possibilitats "estranyes"

Vull creure que aquestes "disbauxes mentals" son fruit de la seva pròpia inseguretat, però des d’aquí li recomanaria que ocupi més el seu temps en pensar en el poble, en planificar què vol pel Papiol, i en mirar-se alguna vegada al mirall per saber veritablement si la imatge que li torna és la que ell vol per si mateix.

El programa que ens presenta està desgastat desprès d’haver dit el mateix a les eleccions del 1999, a les del 2003 i ara un altre cop per les del 2007.

Tampoc és que plantegi gaires punts de programa, ni gaires necessitats pel poble, quan només es dedica a tornar a parlar del ciment que representa el cinturó de Circumval·lació i el ciment del Centre Cultural.

L’important no és el ciment, son les persones, però torna a dir el que farà ell i com ell vol.

Al programa d’ahir quan va haver de parlar d’altres punts, més socials, va haver de llegir la xuleta, perquè sembla que no sabia quins altres punts son importants i més propers.

Senyor alcalde, en lloc de fer "elucubracions" sobre pactes perquè no ha treballat aquests 4 anys per arribar sobrat a la recta final?

Senyor alcalde, perquè durant 3 eleccions municipals hem de sentir les mateixes propostes quan encara no les ha fet?

Potser vol vendre que a la tercera va la vençuda i que després de 12 anys de prometre el mateix ho farà?

Indignació és el que sento per veure que no és capaç de jugar net, potser perquè la seva mateixa consciència no li permet.

Indignació per què només hem de sortir al carrer per veure com estan les coses i cadascú ha de carregar amb les seves responsabilitats, i la seva era fer un Papiol humà, transitable i acollidor, entre altres moltes coses.

Ara com que no pot criticar ni les nostres actituds ni el nostre programa (sincerament i objectivament, molt complert, realitzable i social) ha de recòrre a aquest tipus de manipulació.

Es indignant, de veritat.
La situació política del Papiol no està fàcil per cap partit polític, potser s'hauria de replantejar si potser vostè necessitaria pactar amb algú per continuar al govern