Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

2 de març 2007

ENCARA NO S'HA FET PUBLIC EL MEU BLOG I JA TINC UN MISSATGE!!!

Be...estic veritablement emocionada perquè encara no he fet públic que he creat el blog i ja una persona ha deixat una contestació a un dels meus pensaments i opinions, a l’article "Política al Papiol".

Això corrobora que el blog és una eina bidireccional i d’expressió lliure del pensament.

Estimat "hey ho papiol", et contesto per aquí perquè penso que el fet de ser el primer visitant no conegut i que ha fet servir aquesta eina, mereix també que ho faci públicament i de fàcil accés per a tots.

Amb això de la llauna de fanta llimona m’has deixat parada....porto una hora amb diferents programes d’imatge i no veig cap indici de que tiri aquest personatge una llauna, encara que, malauradament, tampoc seria una cosa estranya ja que la consciència cívica no la té tothom. Si voleu veure incivisme només heu de visitar les nostres estimades Escletxes o una passejada pel nostre bosc més proper.

Aquest incivisme el veiem constantment, gent que tira papers, burilles de tabac, xiclets, etc, pel carrer sense ni plantejar-se on hi ha una paperera.

Els incivics fan que tinguem pintades a les façanes, papereres trencades, jocs de parcs fets malbé ja no sol per la manca de manteniment sinó també pel "plaer de trencar per trencar" d’alguns.

Sobre la preservació del Medi Ambient, òbviament el punt més important i on més s’ha d’incidir és en la nostra pròpia cultura, educació i civisme.

Amb els adults hi ha molta feina a fer, però hem de garantir que les noves generacions no siguin cecs incívics i sàpiguen valorar el que tenim, aprendre a mantenir-ho i a cuidar-ho.

La preservació del Medi ambient fa que respirem, que puguem tenir una qualitat de vida, que hi hagin espècies, que evolucionem...

No sé si el teu comentari va perquè estàs d’acord amb la tala TOTAL d’arbres del Parc dels Pins (actual Parc Central)

Crec que tots estem d’acord que feia falta arranjar el parc perquè tal com em deia avui una noia "era un cau de rates".

Però una cosa és que s’hagi d’arranjar i un altre que "descuartitzem" la natura.

És pot fer un parc nou, es poden tallar el arbres malalts, es poden tallar els arbres que representin un perill, i la majoria dels restants han d’integrar-se en l’obra, en el projecte, perquè son part dels nostres pulmons.

No podem escudar-nos en que com que estem rodejats de natura perquè tenim Collserola, llavors Papiol no necessita els Pins del nucli urbà.

Per mi només és una qüestió d’equilibri.

Quan es van haver de passar comptes pel tractat de Kioto, Espanya va escudar-se en que no havia complert el previst però que a canvi teníem molts més boscos i vegetació i per tant aportàvem més que els altres...¿?¿?¿? Això és de boixos!!!

Es prenen mesures per intentar aturar la nostra pròpia degeneració i en lloc d’adoptar-les diem que "a nosaltres no ens demaneu tant perquè aportem més"??

I ara parlem només dels pins per la polèmica subsistent envers aquesta obra, però n’hi ha moltes altres coses que s’haurien de fer i no es fan en aquest àmbit com és el potenciar la recollida selectiva d’escombraries, introduir l’energia solar al menys en els edificis municipals, neteja de boscos, etc.etc

El medi ambient fa que podem respirar, fa que podem sortir al carrer....és el nostre entorn, el nostre aire i hem d’intentar que sigui també el dels nostres fills, el dels nostres néts.. cadascú amb el seu gra de sorra.

El nostre Alcalde no pot dir a la ràdio que "tenim la gran sort d’estar envoltats de natura perquè tenim Collserola" i que perquè tenim això no hem de vetllar per la resta.

Com t’he dit abans, per a mi això hauria de ser equilibri.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i de nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. (Maria Mercè Marçal)

Una abraçada virtual a l'alcaldessa socialista al Papiol a partir de 28 de maig d'enguany.

El papiol et necessita.

Pilar

http://pilarventurapy.blogspot.com/