Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

20 de març 2007

RUMORS



Sempre he pensat que haig de passar dels rumors infundats, però la veritat és que no m’agrada escoltar-los. Em passaria la vida només desmentint-los.

Però ara em trobo en una situació que no sé si és millor no fer cas i no donar-li importància o si haig de desmentir per l’època pre electoral que estem.

Així que a l’altre article ja us explico el que es diu de la piscina i ara faré cinc cèntims d’altres dos rumors.

També corre que els socialistes ens volem carregar l’escola bressol i l’escola de música. I cap de les dues "suposicions" son certes.

- Per l’escola bressol, pensem que s’ha d’ampliar i que no hi hagin nens que es quedin sense places.

- L’escola de música funciona més que correctament. L’única cosa en que no estem d’acord és en que el seu personal estigui en nòmina de l’Ajuntament. Pensem que ha de funcionar academicament igual que ara, amb la mateixa gent, però que la gestió ha de ser externa, a l'igual que la Llar d'Infants. L’Ajuntament el que si ha de fer es subvencionar aquells alumnes residents al Papiol i no als de fora, com passa actualment, ja que els veïns financiem més del 60% del cost

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, muy bien por el blog. Así podemos estar en contacto los electos y electores. Espero que sirva para nuestras sugerencias, opiniones... etc. Y espero también que sin censuras. Habitualmente entro en el blog de algunos socialistas "ilustres" como el de Pepe Blanco y el ministro Jordi Sevilla.Este último, si, es más liberal, pero Pepiño en ocasiones no admite según que réplicas.

Felicidades. y ... que gane el mejor. (espero que el mejor, sea LA mejor)

Patrícia Silva ha dit...

Agradezco tu mensaje.

El blog es una buena forma de expresarse libremente y de recoger opiniones e ideas.

He recibido varias a través de mail, pero a la gente aún le cuesta hacerlo abiertamente, espero que poco a poco se rompan todas esas barreras.

Estoy orgullosa de haber participado en la creación de un programa participativo, y pienso que esa participación debemos aplicarla también desde el Ayuntamiento. Es una de las líneas que queremos promover en caso de conseguir gobernar.

No puede haber un centro Civico sin la participación de las entidades y usuarios, porque han de ser ellos quienes definan las verdaderas necesidades y espacios.

No se puede hacer una política de juventud, un Casal de joves sin que sean los jóvenes quienes marquen las líneas.

Este domingo hago la presentación de mi candidatura, espero contar con tu asistencia.

Saludos

Patty

Anònim ha dit...

Enhorabona Patty, estàs fent una feina seriosa, que no aburrida, i t'estàs comunicant amb la gent tal i com tu ets, única i maravellosa com TOTS els éssers humans.

Vull encoratjar-te a seguir la teva vocació de Servei, com la tenim tots els socialistes, que sabem, que entrem en la política, no per manar ni per engrandir-nos devant dels altres, si nó per SERVIR. I per servir, un ha de conèixer les necessitats dels altres, i això només és pot aconseguir des de la proximitat.

Una abraçada virtual, dona socialista del Papiol, que es dóna als altres, d'una altre dona socialista de Cabrera de Mar.

Pilar Ventura Py

http://pilarventurapy.blogspot.com/