Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

20 de març 2007

PISCINA


Quan s’apropen les eleccions municipals, sempre hi ha algú que no sap transmetre un programa o justificar la seva actuació, dedicant-se a fer córrer rumors dels altres.

No troben altres camins i llavors decideixen dir coses a nivell personal que res té a veure amb la política ni amb el futur del poble, o també decideixen justificar les seves males actuacions o saber fer, dient que altres son els culpables de que això no funcioni.

Ja m’han arribat varies, i el diumenge, al partit de la meva filla, una amiga va venir a preguntar-me sobre una cosa que li acabaven de dir.

Li havien dit que la piscina està parada per culpa del socialistes que han demanat una inspecció. ¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?

Sóc la màxima responsable del PSC al Papiol, i el PSC l’únic que ha pogut fer en vers la piscina és dir 50.000 vegades que la seva execució estava mal planificada i que mancava financiació. I vam proposar com a millora del projecte que s’incorporés una piscina petita per a nens que no estava prevista.

Com pot un partit aturar una obra que és beneficiosa i esperada pel poble?

Potser això només ho podria fer si estigués a l’alcaldia, m’hagués equivocat a l’hora de planificar una obra i no m'hagués ocupat del seu finançament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs és veritat que a mi m'ho han dit i em vaig quedar molt extranyat, i et dirè que m'ho va dir precisament una persona que està a l'Ajuntament actualment.

Clar que no tenia gaire credibilitat perquè també venia explicant coses de la teva vida personal que, independentment de que siguin veritat o mentida i que no importen a ningú, no sé qué té a veure amb la política, ni amb la teva capacitat, ni amb el teu projecte pel poble.

I a mi aquestes coses fan que senti que l'altre fa el ridícul més espatarrant de tots, perquè és incapaç de dir una cosa coherent que representi el seu projecte del Papiol per les properes eleccions municipals.

Fan veritable pena, em donen ganes de dir que es mirin al mirall, però sóc el suficientment hipòcrita per pensar-ho i no dir-li directament.