Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

26 de març 2007

MOLTES GRÀCIES



Ahir va ser un dia únic a la meva vida.

Vam fer l’acte de presentació de la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals que se celebraran el proper 27 de maig.

Sé que no serè objectiva, però per a mi ningú pot tenir un acte més meravellós que el meu. ..i ple de sorpreses per a mi.

Els meus companys ja m’havien avisat de que es preparava alguna cosa, però no van especificar.

Ha sigut un acte veritablement entranyable.

Primer va parlar en Rossend, la meva parella; desprès el meu "jefe" Juanjo; desprès la meva companya i segona de llista Yasmine Cànovas; desprès Rosa Boladeras, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Alcaldessa de Corbera de Llobregat, i finalment jo.

Cadascú d’ells va explicar diferents aspectes de la meva forma de ser, de pensar, de sentir...

Haig de reconèixer que estava nerviosa perquè no estic acostumada a parlar davant grans grups, disculpeu si no ha estat perfecte, encara que crec vaig transmetre les línies generals del nostre programa

Amb la vostra presència em vaig sentir acollida i acompanyada.

M’agradaria publicar fotos de l’acte, però encara no les tinc. En quant me les donin us les poso...encara tinc els pels de punta de l’emoció que vaig sentir.

Ja tinc el vídeo i dintre d’uns dies anirem penjant trossos al nostre web www.pscpapiol.com.

Moltes gràcies a tots. A les més de 150 persones que vàreu assistir a l’acte i a aquelles que de tot cor m’acompanyàveu encara que no amb la vostra assistència.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sido un acto muy chulo, Patty.

Pienso que a todos los que asistimos nos llenó mucho.

Se habló de política, de proyectos, pero también se habló de las personas, cosa muy importante porque las personas son quienes han de tirar adelante el projecto con el corazón.

Un acto fuera de lo tradicional.

Mucha suerte.

Anònim ha dit...

hola, tot el que dius semble molt raonat... però no entenc que feia la boladeras al teu acte, perquè al seu municipi justament no fa el que tu dius que faràs al Papiol, si faig cas dels vostres slogans, "fets, no paraules", ho sento però el PSC no té gaire credibilitat. Si algú no sap que fa la boladeras pot informar-se'n mínimament aquí:
http://www.corbera.blogspot.com/

Anònim ha dit...

M'he perdut alguna cosa?

Si no recordo malament la Rosa Boladeras és Presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat per decissió de totes les forces polítiques, no?

I ens remets a una pàgina blog a la que s'ha de possar en dubte la seva credibilitat perquè no permet que ningú intervingui i doni opinions.

O no t'has donat compte de que només critica i no deixa que la gent opini?

A més, és una pàgina en negatiu, només critica i no dona cap alternativa.

Perquè no pensem una mica les coses abans d'escriure i donar cops de ganivet sense sentit?

I a què ve això de "Fets, no paraules"? Mai a la nostre societat s'havien fet tantes coses a nivell social com ara amb el govern socialista (amb una coalició que no estic gaire d'acord, però és el que fa possible que es governi)

I només has de mirar l'avanç dels municipis amb govern socialista de la comarca.

Fes balanç. El govern de CIU sense polítiques socials i encara que s'en diuen de "centre", això només ho porten com a etiqueta perquè la seva gestió va ser totalmente pro-capitalisme i anti-social, anti-treballadors, anti-municipalista.

O un partit com ICV que en lloc de fer-se el seu electorat només pensar en rascar dels altres.

O si parlem del socis de govern amb els que no estic d'acord, hem de parlar de gent que anteposa les puntades de peu a l'interes de la nostra societat. Que es dediquin a GOVERNAR i deixin de fer teatre, que amb l'Estatut els polítics en van avorrir a tots amb les seves actituds.

Joan Manel

Anònim ha dit...

Hola Joan Manel, no sé perquè t'emprenya tant que es critiqui la Rosa Boladeras, però només que miris una mica la pàgina web veuràs que hi ha informació totalment objectiva com són les sentències judicials que l'equip de govern de Corbera ha perdut, si per tu això no val, no sé a que si li pot donar credibilitat. En cap moment poso en dubto que no sigui la presidenta del Consell Comarcal ni una persona escollida democràticament, només poso de manifest que justament el que defensa la Patty de fer un urbanisme raonat i consensuat, demanant l'opinió del veïns etc etc. això a Corbera crec que no passa, hi he posat aquesta pàgina però puc posar-te'n més, o millor, fes-ho tu mateix, escriu al google Corbera 2000, jo tinc 10 resultats per pàgina, doncs 9 són per criticar la gestió de l'ajuntament i una no, i saps de qui és aquesta? del PSC, és a dir que no hi ha cap entitat a Corbera (d'aquestes 10 primeres buscades per google) que doni suport a lAjuntament. Si el que veritablement t'ha fet mal que critiques el Psc com a partit, que crec que la cosa va per aquí i potser no en tenies ni idea del que es fa a Corbera ni del que fa la Rosa Boladeras, llavors el que faré es transmetre la mateixa crítica a tots el grups polítics del nostre país, no n'hi ha de bons, potser podria dir que n'hi ha de menys dolents. Si creus que això també és una opinió subjectiva meva, crec que no s'allunya de la realitat i per això cada cop hi ha menys gent que vota, perquè estan completament desencisats amb la política. I la dada que a cada elecció que passa la participació és més baixa és un fet.

Anònim ha dit...

Sincerament a mi el tema de Corbera plim, perquè jo visc al Papiol.
M'ha molestat el teu comentari perquè no ve a compte amb l'acte que es va fer al Papiol i perquè volies vincular amb actituts extranyes a una persona com la Patty, que em consta que s'estima Papiol.
Dubto que hi hagi molta gent tan lluitadora com ella.
I sobre que potser m'ha picat el comentari pel PSC, et dirè que sóc d'esquerres però no tinc una ideologia fixe i tinc clar que al Papiol voto a la persona que em dona confiança, dins del que és l'esquerra, clar. Però si sé reconèixer que mai s'havien fet tantes polítiques socials com des de que van arrivar el socialistes al govern.Els polítics es dediquen normalment a fer obres i s'obliden d'aspectes socials molt importants. Encara que no tots el polítics son així.

Joan Manel

Anònim ha dit...

Doncs només una última cosa, el que passa a Corbera no t'hauria d'importar plim, perquè el que s'està destruïnt és el nostre entorn i és de tots, el Papiol no és una illa enmig d'un oceà, per tant el que facin els nostres veïns ens ha d'importar mínimament. Torno a recordar que vaig començar el meu escrit dient que el que deia la Patty era raonat, però no entenc que com a patrocinadora del seu acte agafés la Rosa Boladeras, hauria pogut agafar algú altre, però justament aquesta persona crec que no és un bon expemle dels alcaldes del Baix. Però clar, com que és del PSC, alcaldessa i presidenta del consell, suposo que el seu pes és important elecoralment, però jo amb això no en tinc prou i m'importa la gestió de la gent, i si veig que una persona com ella dóna suport a algú, ho sento però desconfio d'aquesta última persona.

PD: per cert com és que ara el tema de Corbera plim, i abans segons tu la pàgina web era un intent de manipulació on no és podia opinar. Suposo que has vist com ha tractat el poble la Rosa no?

Anònim ha dit...

Señores, me parece que se os ha ido la olla.

¿Qué hacéis hablando de Corbera? Si queréis hablar de Corbera, id a las webs de Corbera que seguro que tienen unas cuantas, aquí es Papiol.

Y si tenéis que hablar de proyectos urbanísticos y/o intereses particulares, hablar de Papiol. ¿O es que aquí no tenemos?

Corre un rumor por el pueblo y querría que alguien me lo aclarase.

Se dice que se han recalificado todos los terrenos de la zona de Clemente, de donde echaron a varias empresas y que sin embargo se reconoce el negocio del Pecas y el Casadesús y la casa.

¿Alguien me sabría decir qué pasa con eso y si es verdad o chismorreos pre electorales?

Anònim ha dit...

yo entieno que no es que se hablase de Corbera, uno dice y creo que con acierto que Rosda Boladeras no es un modelo a seguir, por tanto no creo que fuera la mejor persona para avalar el proyecto de Patty, referente al otro tema yo sé que se llegó a un acuerdo con los propietarios de los terrenos de esas empresas ubicadas en una zona que no le correspondería, para trasladarse a una ampliación del polígono. Luego parte de esos terrenos se recalifican para poder construir y por contra los terrenos de la bóvila dejan de ser industriales, una cosa no tiene que ver con la otra, però si es necesario que se produzca la primera para que la segunda sea factible. El tema parece complicado, porque son operaciones distintas pero unidas... La primera está aprobada, y la segunda todavía no, como esto lo aprueba la generalitat ya se verá si hay alguna irregularidad o no.

Patrícia Silva ha dit...

Si no us importa us contesto en article apart perquè és un tema que m'ha preguntat bastanta gent

Gràcies per participar