Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

24 de març 2007

TOTAL RECOLZAMENT A LA NOSTRE LLISTA



He descuidat el blog un parell de dies perquè estic liada amb l’acte de presentació de la meva candidatura, d’aquest diumenge...i els dies només tenen 24 hores, així que no he tingut temps de moltes coses més.

També hem tingut assemblea per aprovar la llista del PSC a les eleccions municipals del 27 de maig. Hem tingut el recolzament d’absolutament el 100% dels vots, de la qual cosa em sento molt orgullosa.

Hem aconseguit un equip lluitador, jove, amb idees innovadores, i amb molta il·lusió per treballar pel Papiol.

Vull agrair la confiança que en el seu dia van dipositar en mi els militants del PSC Papiol, per encapçalar aquest projecte, i la que han dipositat en mi i en el nou equip aquest dijous, quan es va aprovar la llista també per total unanimitat

Seguint amb dos articles anteriors, sembla ser que m’hauré de passar "desmentint" coses perquè no paren de córrer.

Ahir ens van trucar per dir-nos que ara es deia que ens volíem carregar a les dones de la neteja de l’Ajuntament.

No entenc això de que ens ho volem "carregar tot", perquè nosaltres el que volem es "arreglar-ho tot". Treballem pel Papiol i la seva gent.

Sortosament, i en contra de l’actual política de l’Ajuntament que ha preferit externalitzar el servei de neteja, nosaltres ja ens havíem manifestat en aquest tema i la gent no s’ho ha cregut i espero que a cap membre de la plantilla els hi hagi causat neguit aquest comentari sense sentit.

Només volem externalitzar el servei de l’escola de Música, tal com explico en un altre article.

Precisament en el tema de dones de la neteja, no tenim cap dubte de que han d’haver-hi en plantilla de l’Ajuntament, perquè el servei, disponibilitat i voluntat que posen elles no ho posa ni el personal d’empreses externes ni les mateixes empreses externes.