Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

2 d’abr. 2007

SECTOR NORD



Bé, veig que tinc gent molt informada política i urbanísticament, participant al blog.

En contestació a Anòmim (2) de l’article "Moltes gràcies", sobre rumors de reconeixement de habitatge i negoci del Pecas i el Casadesús, us diré que s’ha aprovat inicialment la Modificació Puntual del PGM Sector Nord.

Aquest projecte té com a finalitat vàries actuacions i en relació al tema que comenteu, al punt "5. DESCRIPCIO DE LA PROPOSTA DE MODIFICACIÓ, Sector 3. Barriada de Puigmadrona", al cinquè paràgraf, indica textualment:

"Creació d’una nova bossa de sòl de clau 15 per tal de reconèixer una construcció, en bon estat de conservació, on es situen dos habitatges i un garatge per a automòbils, i que per les seves característiques, i un cop ben regulada, no entrarà en contradicció amb l’entorn ni els objectius establerts per a la zona"

Obviaré comentaris, ja que el mateix text reconeix la irregularitat tant de l’habitatge com del garatge d’automòbils.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Alaaaaaaaaaaa!!!! Como se pasan!! Con razón hay pacto junts-ERC.

Si estas cosas pasan en Papiol con lo pequeño que es, como no va a pasar en las grandes ciudades.

Anònim ha dit...

canvio terreny ilegal per col·laboració política

jajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Doncs aprofitant que es parla de construccions il.legals a legalitzar, que opines del Pi del Bals ?, el reconeixeràs o el tiraràs a terra, a mi em fa vergonya que una de les imatges del Papiol des de l'autopista sigui el barraquisme.

Patrícia Silva ha dit...

Sincerament, no puc donar una resposta concreta al respecte.

Conec la perspectiva del problema des del punt de vista del veins però desconec la situació legal de la zona.

Depenent de la situació legal es poden fer diferents actuacions, però això no ho puc concretar fins conèixer bé el tema des de tots els angles.

Què son construccions il·legals per a tu?

Jo enten per construccions il·legals la construcció en una zona on la seva catalogació urbanística no ho permet.

Per tant, sense permisos municipals d'obres, ni contrubucions, ni cens.

Ja dic que desconec la situació des de les diferents perspectives, i fins que no la conegui no puc proposar solucions.

Anònim ha dit...

DEL PI DEL BALS SÉ QUE ESTAN EN UNA ZONA ON NO ES POT CONSTRUIR, PERÒ PER CONTRA PAGUEN CONTRIBUCIÓ, LLAVORS SÓN LEGALS?

Patrícia Silva ha dit...

M'agradaria poder-te donar una contestació clara.

Jo he vist un cartell que posa que no és pot construir, però això no vol dir que el que hi hagi sigui il·legal.

Al mateix poble tenim vàries zones on no s’ha fet qualificació i per tant tenen limitada la seva construcció.

Per exemple:

- al carrer Jacint Verdaguer hi ha construccions a diferents alçades però ningú pot construir a l’alçada de l’altre perquè la normativa no deixa fer més que el que està fet. I això no vol dir que estiguin il·legals, sinó que no hi ha normativa actual.

- Altres exemples poden ser la zona de Puigmadrona que acaba de regularse o la zona de Rambla Catalunya, que també ha sigut acollida recentment.

Repeteixo que no tinc documentació per poder-me definir respecte al Pi del Balç.

Sobre el que si paguen contribucions son legals...dubto que un Ajuntament pugui cobrar una contribució urbana d’un habitatge si no ha reconegut l’habitatge no?

O als il·legals els hi cobrem? Perquè si els hi cobrem llavors som còmplices no? O podriem dir que son comissions il·legals? (es broma eh?)

Anònim ha dit...

Realment crec que al Papiol falta molta mes il.lusio i ganes de treballar que les que esteu demostrant vosaltres amb aquest comentaris. Ja que parlem de zones verdes ¿Quants pins es van tallar per fer les vostres cases, on ara estas vivin..? quant parleu de negocis ilegals ¿Esteu parlant del aparcament de caravanes del teu company socialista? es per centrar-me. Bé s'ha de ser coherent.

Anònim ha dit...

Com que escrius com a anònim no sé ben bé a qui em dirigeixo, per tant, jugues amb avantatge. Crec que és joc brut i mala política això de furgar en els aspectes personals de les persones per a desacreditar-les. Ningú no ha parlat en aquest apartat, ni de pins ni de caravanes...A banda de què el company de les caravanes, com tu dius, ( el Josep Romero, perquè a la gent se l'ha de tractar pel seu nom i amb respecte), forma part de la història del nostre partit i, ens agradi més o menys, no es pot esborrar i se l'ha de respectar igual com respectem els que hi ha ara.
Què vols dir amb què no hi ha ni ganes ni il·lusió ??
El que passa és que ja està bé de callar i ajupir el cap, que hi ha llibertat d'expressió, i el Papiol dels últims 8 anys s'ha anat convertint en un poble on fa por parlar, aixecar el cap i respondre amb llibertat.
Els nostres comentaris no són ofensius, sinó que desemmascaren totes les veritats maquillades i dites a mitges. Que ens ho volen fer empassar tot, com aquelles botifarres amb què van guanyar les eleccions de fa 8 anys.
Penso que en el moment en què dones la cara pel teu poble i li dediques moltes hores i et trenques les banyes per poder parlar amb tothom, per entendre el què passa i per organitzar totes les idees que tens i que vols dur a terme perquè el poble no es mori, ja hi ha ganes i il·lusió.
En el moment en què fas un esforç per no escoltar aquells comentaris punyents, per no fer cas de les xerraduries, per esquivar els insults i les mirades de les males llengües per tirar endavant un poble, ja hi ha ganes i il·lusió.
D'errades en fem tothom. De passat tothom en té. Però molt poca gent és humil i reconeix els seus errors sense ajupir el cap. Perquè és a base de caure que s'apren a caminar.

Anònim ha dit...

hola yashmine, em sembla que no has llegit sencer l'article del blog, justament en aquest article la Patty deixa intuir que es duen a terme requalificacions de terreny per afavorir certa gent del poble amb afinitats polítiqies,"Obviaré comentaris, ja que el mateix text reconeix la irregularitat tant de l’habitatge com del garatge d’automòbils" llegeix les dues primeres intervencions on es vol posar de manifest que hi ha corrupció, senzillament en l'últim article es posa de manifest que el garatge no és d'algú al que se li pot imputar afinitat política amb l'equip de govern, i per contra sortirà beneficiat d'aquesta requalificació. El tema del pins entenc que ve d'un altre article on es parlava de la tala dels parcs dels pins i ara torna a sortir, enlloc del blog he llegit que només es pot opinar estrictament del que parla l'article, aquesta és la gràcia del blog, que podem anar lligant diversos temes.

Anònim ha dit...

Buenas!!Torno a escriure perquè amb "lo" que m'he currat la resposta no s'ha publicat...Deia que a l'article del blog no hi ha res insinuat, es parla clar i català i es cita textualment un text legal.Si això és fer una insinuació...És més, si el text diu que la construcció, un cop ben regulada no entrarà en contradicció amb l'entorn ni els objectius establerts per la zona, és perquè fins ara no estava regularitzada i, per tant, nó era legal.
El que penso, però, és que quan allà dalt es va construir la casa i el garatge, l'ajuntament ja n'era conscient i els ho va permetre. Per tant, ara, enderrocar tot el que tenen i gràcies al què viuen seria arruïnar tota una família. El que s'hauria de fer en aquesta situació (un els va dir que si en el seu moment i ara ens mirem la llei i veiem que no és correcte)és requalificar els terrenys perquè es legalitzi la seva situació, però a canvi de res, simplement perquè no és humà deixar una família amb el cul enlaire.
D'altra banda, però, també he de dir que si es té la casa i un local en situació no regular, cal sortir de la política i no vendre un partit per interessos personals.I això va per a tothom, no només pel cas d'Esquerra.
I em reitero quan dic que els nostres comentaris no són ofensius, es diu el que hi ha i no ens inventem cap calúmnia, cosa que no pot dir tothom.
No era la meva intenció vetar ningú en els seus comentaris, ja sé que en un blog es pot escriure qualsevol opinió en l'apartat que sigui mentre no es falti a ningú, però és que quan em vaig trobar el missatge em va sonar com un :"calleu perquè mira com esteu vosaltres, que el vostre company "sociata" també té el que té i també vau tallar pins per fer-vos la casa". I au, no és un missatge que aportés res, em va sentar malament perquè el to era desacreditatiu i feia callar i vaig contestar el que penso.

Anònim ha dit...

a vegades passa que has de verificar dues vegades el missatge, per assegurar-te, al principi ha de dir que el missatge s'ha publicat correctament.

També crec que els socialistes encara que visquin al Trull no tenen culpa que es tallessin els pins, ja que van ser els convergents qui van aprovar aquesta urbanització.

Perquè dius que Esquerra com a partit està venut? justament la Patty defensa que és Esquerra des de l'ombra qui governa el Papiol ja que l'alcalde és un dirigent comarcal d'aquesta formació, per tant no és al revés que Junts estan venuts a Esquerra???

Anònim ha dit...

Em refereixo a l'esquerra del poble. Les persones que formaven esquerra al Papiol tenien unes idees molt clares. Hi havia gent que no podia ni veure l'actual alcalde i ara resulta que són íntims (em refereixo tota l'estona a nivell polític). Hi ha gent d'esquerra que ha hagut de plegar del partit perquè no se'ls han respectat les idees i no se'ls ha tingut en compte. En aquest sentit, i pels interessos que et comentava al missatge anterior, esquerra hi ha hagut gent amb molt de pes dins el partit que ha venut esquerra, o ha intercanviat la col·laboració amb el govern a canvi del què ara tenen.Per això et deia que si tens quelcom en situació il·legal, surt de la política.
Sí que és cert que el sr. Vilà fa dos anys justos que va iniciar la militància a ERC i, amb ell (tot i que no sé si al mateix temps) el sr. Borràs i algú més. També és veritat que els d'Esquerra (els grossos) volen i necessiten alcaldies amb majoria absoluta d'Erc i, en aquest sentit estan mangonejant i manipulant aquí a Papiol.
D'altra banda, Junts o newEsquerra (perquè ja no sé com anomenar-los)ha ocupat les places importants de la llista que presentaran, deixant a segon terme i fora, fins i tot, els que s'estimaven el partit.

Anònim ha dit...

Però aìxò és un problema de l'agrupació local d'ERC al Papiol no? vosaltres hauríeu d'estar contents que un altre grup polític tingui aquesta manera d'actuar no? perquè això us beneficia. No acabo d'entendre que retreguis això a un partit polític que no és el teu, cadaú porta casa seva com millor li sembla mentre no perjudiqui al veí.

Anònim ha dit...

En cap moment no he retret res, l'únic que he dit és que és una llàstima que hagin capgirat el partit i hi hagi hagut gent que l'hagi hagut de deixar. Políticament sí que pot ser que em vagi bé, però he viscut l'ERC a casa des de petitona i sempre sap greu que les coses no funcionin. T'ho dic més que res per la gent, perquè a mi m'han decebut molt, perquè jo al poble mai no he mirat les sigles de cap partit, sinó la gent que hi havia dins.

Anònim ha dit...

Eeeeeeep!I ho dic perquè la gent no voti unes persones que s'han canviat la jaqueta no per ideals, sinó per interès. Perquè el poble no voti aquells que es deixen manipular pels que tenen per sobre (els grossos d'ERC).Un ha de saber quin és el seu lloc i tenir molt clar el què vol. Un ha de ser humil, però, i quan s'ha equivocat acceptar-ho i si s'ha de dimitir o plegar, doncs es plega.

Anònim ha dit...

Bona nit, anònim i companya,
He estat fora aquests dies, acabo d'arribar i veig els vostres comentaris.
Els que em coneixeu ja sabeu que no m'agrada escriure, i quan ho faig és per aclarir alguns aspectes.
Sobre qui ha enganyat a qui, penso que hi ha hagut força enganys.
El primer, el equip de govern (amb l'Alcalde al capdavant) i suposo que amb el consentiment de JUNTS PEL PAPIOL, per tal de permetre la doble militància del Sr. Albert Vilà, Sr. Joan Borràs i Sr. Joan Puig, des de fa uns 2 anys.
El segon, el poble del Papiol, que va votar a una candidatura "independent", i no va ser així ... He posat les cometes perquè personalment, no crec amb aquest tipus de candidatures.
En tercer lloc, penso que el partit d'ERC, ha "trait" a la seva agrupació local del Papiol, per acceptar militàncies, obviant a aquesta, i ocultant les intencions futures.
I en quart lloc, i per tal de que conegueu altre aspecte a tenir en compte ... El senyor Alcalde va tenir reunions amb altres formacions polítiques abans que amb ERC per tal d'entrar a militar, fins i tot, amb alguna abans de les eleccions del 2003 ... Jo no puc parlar d'altres formacions polítiques, encara que també m'ho han confirmat verbalment dirigents locals de CIU... Però puc assegurar que es va rebre aquesta proposta al PSC, i va ser rebutjada pel partit
Bona nit

Anònim ha dit...

Vaja....em vaig de vacances i perdo el fil...

Personalment penso que s'està enganyant a tothom perquè no estàn aclarint res.

Ni diuen si Junts i ERC van "junts" ni si van separats.

Jo tampoc crec en els partits independents, encara que reconec que fa 8 anys vaig dipositar les meves esperances en Junts Pel Papiol, però va sortir malament.

Em d'esquerres però no Republicà.

Podria dubtar entre PSC i ICV a l'hora de votar, però tinc clar que al Papiol, a Mustieles ni boig. Ha passat per tots els partits i això em dòna moltes raons per pensar que no és que vulgui fer alguna cosa pel poble, sinó per si mateix o pel seu ego (no dic que tingui interessos)

També em defineixo contrari a ERC tant a l'àmbit municipal com a l'àmbit autonòmic perquè no tenen experiència i estan jugan amb els sentiments patriòtics nostres i no amb els nostres veritables interesos.

Però si em posso a la pell dels d'ERC del Papiol, aquells que veritablement ho senten i que han estat lluitant per ERC, estaria molt desilusionat.

M'impossen a un amb el que no tinc feeling, ni interessos comuns (o les coses que ha fet el Vilà aquest anys es consideren d'esquerres?, perquè ha obviat qualsevol necessitat social per aconseguir-se "monuments"), una persona amb la que no els uneix més que viure amb el poble i estar a la política, però que no ha defensat això pensen ni les seves accions.

Sincerament estaria molt desabut

Joan Manel

Patrícia Silva ha dit...

Bé, com que he estat fora no us he llegit fins avui.

Vull contestar a "Anònim" encara que tard perquè han passat un dies del seu comentari "Realment crec que al Papiol falta molta mes il.lusio i ganes de treballar que les que esteu demostrant vosaltres amb aquest comentaris" No entrarè en tot l'altre contingut perquè penso que ha estat contestat clarament.

En primer lloc dir que sento que t'hagis sentit decebut per la meva contestació sobre el Pi del Balç, però mai em manifestarè sobre una cosa a la qual no puc accedir a la seva informació en la seva totalitat. Mai parlo sense coneixement de causa, mai parlo només per parlar.

Sobre la il·lusió i ganes de treballar, dubto que ningú tingui més il·lusió i ganes de treballar que nosaltres, perquè de fet ho fem lliure i voluntariament.

Perquè portem 4 anys intensos de treball i no ens hem dedicat únicament a fer "campanya", la qualcosa cap altre partit polític del Papiol pot dir.

Perquè el que fem ara es pot "tildar" d'interés polític, però la feina feta en aquests 4 anys està més que demostrat que ha sigut pel poble.

Portem 4 anys muntant un Bar per festa major que es va originar perquè des de l'Ajuntament no deixaven que els bars tinguessin taules al carrer. Us puc ben jurar que la feina que dona el bar abans de obrir és bestial. El servir aquells dies és minucia. Per fer-ho hem dedicat moltes hores, hem perdut dies de les nostres vacances, hem tret hores a les nostres famílies i inclús hem dormit al cotxe al mateix bar per fer torns. I tot això ho hem fet amb molt de gust, perquè la recompensa que tens quan veus la vidilla que dona a la Festa Major compensa qualsevol maldecap o cansanci.

Portem 4 anys possant jocs inflables per la Festa Major quan no teniem ni un trist "tio vivo"

Portem 4 anys en que l'única revista que s'ha publicat des d'un partit polític ha sigut la nostra. Els altres partits es recorden ara que això s'ha de fer.

Portem 4 anys celebrant el dia de la dona i organitzant actes, sopars i demés per aquest dia.

Portem 4 anys muntant una carpa a la Florida per felicitar el nadal als vilatans.

Portem 3 anys celebrant Sant Jordi amb un sopar.

Portem des de la nostra fundació, organitzant la participació del Papiol a la Festa de la Rosa.

Portem 4 anys que, ja sigui en la festa major o aquest any en Nadal, hem organitzat tallers per al nens

No crec que tot això es faci sense il·lusió i ganes de treballar.

Perquè no ens em recordat del papiolencs només per a les eleccions i això només ho pot dir el PSC del Papiol.

Anònim ha dit...

hola, només una cosa, l'anònim de les ganes i la il.lusió no és el mateix que el del pi del balç o del viatge al passat (que sóc jo), en els meus escrits sempre intento argumentar, i no donar veritats supremes, és veritat que vaig fer referència que al Trull es van tallar pins, però no per intentar culpar a ningú sinó que a vegades el progés té alguna contrapartida, però s'ha de mirar en global, és molt més important blindar Collserola que 100 pins malgirbats d'un parc urbà que podien ser un veritable perill en cas d'incendi. Hem de vigilar que no passi que "els arbres no ens deixin veure el bosc" (i mai millor dit).