Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

4 d’abr. 2007

DVD ANÒNIM


Aquest és un article en contestació a "Anònim" per la seva intervenció a "Ja tenim vídeo". Com ja sabeu, m'enrotllo molts i m'ha sortit una mica llarg...

Tu mateix ho has dit. L’ajuntament no té potestats directes al respecte, encara que dins de les seves obligacions i compromisos està el de vetllar per aconseguir aquest tipus de serveis per al poble.

Sobre el DVD, que només diu "liderades", això ja és un altre cosa.

Fins on jo sé el cole fa més de 10 anys que es lluita, perquè malauradament n’hi han tràmits a les administracions que son molt lents.

Això vol dir que ho lidera un equip de govern 10 anys desprès de que s’arribés a un acord amb la Gene? O vol dir que aquest servei ha coincidit amb una legislatura?

Ningú té dubtes de que aquest vídeo és purament electoralista (o tu si?). Estic d’acord que es posi "relleno" quan això és un més a més de la teva feina, però aquest vídeo es dedica a crear dubtes, sense caure en afirmacions fàcilment rebatibles (més o menys el que tu has posat precisament al teu comentari a l’hora de justificar-ho).

Diu textualment que “s’han fet 14 pisos per a joves”. Ho diu dins de l’apartat de pisos de protecció oficial, però els que sabem de què va el tema, sabem que es van fer 14 pisos, però només 9 eren de protecció oficial.

També diu el nostre Sr. Alcalde que s’ha aconseguit que l’ambulància tingués el punt de sortida al Papiol, això és textual, però ho diu per donar a entendre que tenim ambulància al Papiol, quan tots sabem que va ser iniciativa general del Departament de Salut de la Generalitat i que forma part d’un pla de disgregació al territori i no la tenim només per al Papiol.

O parla de la connectivitat a la zona de Castellbisbal amb l’autopista...això ve de Foment i el nostre Ajuntament no ha fet res al respecte, és un projecte que porta a la taula una década.

El DVD està ple d’aquest tipus de coses...ara resulta que en lloc de lluitar per tenir un ambulatori al Papiol hem d’estar orgullosos perquè el de Molins està més a la vora nostre que d’alguns barris de Molins??????

O també parlen de zones verdes...deu meu....què consideren zones verdes?

I fan propaganda de l’actuació feta al Bosc del Blanc ja fa 7 anys...i on no s’ha tornat a fer res!! Senyor alcalde, li recomano que passegi amb la família pel Bosc del Blanc i gaudeixi dels jocs infantils en “bon estat”, del terral/pipican, dels bancs...Sincerament jo fa aproximadament un mes que no baixo, i amb el moviment “pre-electoral” actual potser que s’hagin recordat del Bosc del Blanc i en un mes hagin fet miracles, encara que ho dubto.

També fan referència a un parc anomenat “Joaquím Vives”...i això ja és per a riure. Algú s’ha mirat el DVD abans de publicar-ho? El parc es diu Mestre Voltes en memòria del Mestre Joaquim Voltes, no Vives. I a més és un parc que s’ha fet i la justícia ens ho va prendre perquè era il·legal, encara que, per sort, un ànima caritativa papiolenca aconseguirà que el recuperem.

Tornant a les administracions supramunicipals, també és veritat que en la majoria de casos l’ajuntament s’ha de fer càrrec del manteniment. I ja m’agradaria que es fes aquest manteniment correctament. Amb això qualsevol partit tindrà el meu recolzament. Estem deixant “morir” els nostres equipaments.

Tenim un veritable “cementiri” d’aquests. Casino, escoles de baix, antic Ajuntament...i això sense comptar amb les zones verdes que tant s’anomenen al DVD però que no trobem.

Per cert, preveient que algú digui que les escoles de baix s’han condicionat amb un local pel GEP, la ràdio i un Punt d’informació jove...al mateix DVD ja diuen que amb un futur allà mateix s’ubicarà el Centre de Lectura. Encara que més endavant també diu que tindrem una biblioteca al Centre Cultural...o sigui, que no sé on posaran la biblioteca/Centre de Lectura.

No pot ser que el poliesportiu convisqui amb una escletxa a la seva pista amb contracte indefinit.

I ja que l’ajuntament té a veure amb les instal·lacions com col·legis i demés...si us plau obriu-les al públic perquè són de tots els vilatans. No donem peu a que els nens saltin la tanca del cole per jugar a futbol, obrim les portes com estan fent tots els ajuntaments.

Detall curiós del DVD...potenciem la seguretat vial veient clarament com l’autobús de l’estació es passa a la torera les bandes reductores. Tot un exemple

Si no son capaços de fer un DVD amb la seva propaganda i no donar-se compte de que estan posant malament el nom d’un parc que han fet ells com és el Parc Mestre Voltes, i reparteixen un DVD amb el bus que envaeix el carril contrari per saltar-se les bandes reductores, com pretenem que es facin altres coses?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja ho deia en el meu primer escrit, és electoralista i no s'hauria de pagar amb els diners de l'Ajuntament a no ser que deixessin participar a les altres formacions polítiques, perquè estic segur que també heu treballat per aconseguir coses pel Papiol, també reconec que no totes les coses, i possiblament la majoria no són pagades per l'Ajuntament, però alguna cosa hi deuen tenir a veure, potser la paraula tampc és liderada. Pensem que en le nostra país tenim moltes administracions que poden treballar en el mateix espai físic, Ajuntament, Consell comarcal, àrea metropolitana, Diputació, Generalitat, Administració Central... el que verdaderament és important és que els serveis arribin a les persones. El problema hi ha al'Ajuntament és que volen donar uns serveis que crec que per població no toca, i per això no arriben les coses que prometen perquè els diners van en funció de la població. Per tant s'ha de decidir entre ser poca gent i haver de compartir serveis amb els pobles veïns o créixer i optar als nostres propis serveis.

Patrícia Silva ha dit...

És veritat que els diners van en funció de la població, a l'igual que els serveis.

Si creixem de població aconseguirem més serveis pels vilatans.

Però també crec que és important no perdre el caliu de poble i per això hauríem de poder arribar al 5000 habitants no gaire més, perquè això et permet més serveis, més recursos i si no ho sobrepasses excessivament, també més marge de maniobra d'aquest recursos.

Però també hem de ser conscients de que no tots els ingressos son els que pertoquen per població. N’hi ha també ingressos per l’activitat empresarial i industrial del poble, ingressos per determinats serveis (p.e. Cementiri), ingressos per determinada activitat (p.e. la Pedrera Berta) I desprès també depèn dels contactes que cadascú tingui i del que l'Ajuntament i els seus membres en moguin, per aconseguir subvencions, potenciar projectes, etc.

N'hi han fonts d’ingressos addicionals que s'han d'aprofitar. I no només com a Ajuntament. Quan l'Ajuntament s'assabenta d'una subvenció per a determinats projectes que pertoquen a entitats s'ha de promocionar que alguna entitat pugui accedir-hi, etc,etc

Patrícia Silva ha dit...

Se m'oblidava....

Òbviament també és important que hi hagin varies administracions on recòrrer per aconseguir serveis i subvencions.

Estic molt orgullosa de que actualment les administracions potenciin i treballin els temes socials, i que ens facin treballar en la mateixa línia als polítics (encara que no tots ho fan o aprofiten)

Anònim ha dit...

Denigrante que un grupo político se aproveche de los recursos municipales para hacer su campaña electoral

Qué no han cobrado todos estos años lo suficiente para pagarse su campaña?

Menos DVD, menos librito (exijo saber cuanto ha costado) i más recursos para la juventud. Que los jóvenes no sólo esperamos un concierto al año

Patrícia Silva ha dit...

Dudo que en estos momentos nos den cifras de lo que se han gastado en esta campaña electoral a costa de nuestros bolsillos, pero si entramos o tenemos acceso a ella, no dudes que te lo diré.