Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

2 d’abr. 2007

JA TENIM VIDEO


El nostre estimat equip de govern, amb càrrec a les arques municipals i per tant a totes les nostres butxaques, ha lliurat un vídeo amb les seves "actuacions" dels últim 8 anys.

Ja entrarem en detalls curiosos del contingut, però això de fer servir els calers de l’Ajuntament per fer la propaganda electoral d’un partit es considera falta d’ètica.

Si no recordo malament a l’any 99 un altre equip de govern va fer servir la mateixa tàctica i va repartir un vídeo...que va servir per al seu acomiadament.

Potser aquest vídeo és premonitori?

I han de fer un vídeo de 8 anys? No serà que amb una sola legislatura no tenien prou material "publicitari"?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb que si fan un video del últims 4 anys estaria buit.

I sobre el contingut, no tincs paraules.

Què es consideren zones verdes? 2 bancs i una paperera?

Han arreglat els carrers? Però si només ara, quan falten 2 mesos per a les eleccions estàn aixecant alguna cosa!!!

I no sabia que "remodelar el casc antic" hagi sigut un progrès. No es pot caminar i està ple de barreres arquitectòniques per tots: mares amb cotxets, avis, gent amb minusvàlua, etc.

Però si els pocs carrer que s'han fet els han pagat el mateixos veïns!!

També torna a sortir el Centre Cultural. Aquesta maqueta del Centre Cultural no és la mateixa que fa 4 anys van presentar per ubicar a l'actual Casino? El mateix edifici entra en la Baixada de Can Esteve? I desprès d'haver-ho promés a l'any 99 i al 2003 hem de creure que desprès de tornar-ho a prometre al 2007 ho faran?

I la biblioteca? Per un costat diuen que reubicaran el Centre de Lectura al cole d'abaix i per un altre la biblioteca al Centre Cultural. Quines contradiccions no?

L'Ajuntament ha fet el nou cole? Ens han aconseguit l'ambulància? Ens fa el pas soterrat de Renfe?

Que es pensen que no sabem de què van les coses i que el cole ho ha fet la Generalitat i estava demanat des de temps immemorials, l'ambulància també`l'ha posat la Generalitat i ès regional no només de Papiol, i el Pas soterrat ès de Renfe, no d'aquest Ajuntament?

M'escalfo parlant del tema. M'ha indignat el DVD, perquè tincs ulls a la cara.

Anònim ha dit...

Estic d'acord en que no és ètic fer aquestes coses abans d'eleccions amb diners públics, o es fa conjuntament amb tots els grups pactant el contingut o que se'l pagui cada formació. Referent a si hi ha obres pagades per la Generalitat, renfe, particulats etc. etc. el DVD només diu la inversió, sigui de qui sigui, i en tot cas diu liderades per l'Ajuntament, que no vol dir pagades, el que crec que s'ha de reconèixer és que les administracions i institucions fan inversions al poble gràcies a gestions de l'ajuntament. L'escola la paga la Generalitat, però el terreny és municipal i també el seu manteniment. L'Ajuntament no es pot posar el mèrit al 100% d'aquestes actuacions, però tampoc no és pot dir que no hi tingui res a veure.

Patrícia Silva ha dit...

La contestació m'ha sortit una mica llarga, et contesto amb un article.