Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

1 de juny 2007

CONTINUACIÓ DE L'ARTICLE "PACTES?" A PETICIÓ DE JOAN MANEL

Com que hi han hagut moltes intervencions només poso les d'avui per continuar amb el fil.
----------------------------------------------------------------
1 / juny / 2007 19:06
Joan Manel ha dit...
No us doneu compte de que tothom fa conjetures sense sentit.I el pitjor és que molts seguiu el rotllo.Jo crec en el bon cap de cadascú. Tan Vilà com Medina com la Patty s'han presentat per l'alcaldia del Papiol, no crec que tinguin el cap buit i segú que cadascú a la seva manera, busca el millor.Clar que si haig d'opinar prefereixo PSC-CIU, però la gent desqualifica i opina sense que ningú s'hagi manifestat.Bé els que no us heu manifestat sou els del PSC i penso que perquè heu de lligar totes les coses.Perquè Junts va venent que el millor pacte és amb vosaltres perquè tots "dos" sou d'esquerres, etc,etc (M'agradaeria veure-li la cara al Vilà fent-li la pilota a la Patty després de tot el que li ha fet a nivell personal)Y Ciu es manté bastant bé, sense buscar follons, excepte el seu cap que fa declaracions al Mundo Deportivo.Més tranquilitat, que les coses com aquestes no es tanquen en 24 hores.

1 / juny / 2007 19:15
Anònim ha dit...
Que vol dir el juntero amb el vasallaje...?,La regla y la mare que us va parir fora el Sr Aberto y tothom content visca Papiol sense el prepotents aquest de merda que s´han cregut aquest, que el poble era seu..?, pues ara a kaseta a dormir i el vila sota el llit.una salutació a Juan Manuel que es el millor del foro aquet!!!
1 / juny / 2007 19:18
Anònim ha dit...
Alguien me podría decir pq razon no esta la Teresa Parra con los Junteros?

1 / juny / 2007 19:20
Assumpta ha dit...
Se li hauria de preguntar directament a ella.Se rumorea que Vilà li va dir que no podia anar en llista perquè com que estava liada amb el Borràs no volia parellesSincerament a mi no m'agrada aquesta noia, ni la crec capacitada ni he vist feina seva, però que et diguin això deu ser una passada.Concretament és discriminació

40 comentaris:

Anònim ha dit...

No penseu que entre tots plegats estem perden una mica el nort.Crec que em de eser una mica mes assenyats i creura mes en les personas.La gent del PSC no mereix aqest tracte tan barroer, potser que parlem amb una mica mes de sentit del humor i de bon rotllo, donc encara ningu pot jutjar a ningu , es mes no tenim cap dret.Desde casa asegut al sofa tothom creu tenir dret ha tot,siguem mes humils i esperem els fets i despres amb calme i seny jutgem.SALUT I REPUBLICA. PD. Jo soc d´ERC t´asseguro que els meus sentimens i arrels politicas no tenen res amb comu amb el Vila

Anònim ha dit...

Sincerament crec que els votants que ens decantem pel pacte J-AM amb PSC mereixem el mateix respecte que els qui prefereixen un pacte amb CIU. Però sembla que a aquest blog en quan apuntes a un possible pacte amb J-AM s'obre la caixa dels trons !!! No n'hi ha per tant !!! Molts amb el vostres comentaris heu deixat ben clar que hi ha molt d'assumpte personal en tot això... potser és per això k la gent s'encen, però és una llàstima veure que només pot recorrer a l'insult i la denigració dels altres.

Anònim ha dit...

Tens rao mother mary, pero recorda que junts abans "plataforma civica", per mi molt incivica,varen fer molt de mal,d´aixo molts ja no recordan.Ara tingueu una mica de paciencia i aguanteu una mica que tampoc es per ha tant, tenen sort que nosaltres som mes persones que ells, jo vaig viure com amics meus patien la seva bilis i mala llet, llavors va eser molt dur,pèro millor no mirar enrerai pensar que el que surti sigui el millor per el papiol, en definitiu per tots nosaltres"si pot ser sense el vila i els equirols d´esquerra", el papiol es mereix avançar com qualsevol poble de catalunya. Salut i republica!!!

Anònim ha dit...

Recordo molt bé els temps de la "plataforma" i sempre he deixat molt clar que hi va haber-hi moltes coses i maneres de fer que no em van agradar gens.
Ara no ho puc assegurar però sino recordo malament la Patricia, almenys durant un temps, també va formar part d'aquella plataforma.

Anònim ha dit...

Mother Mary, em sembla que estas equivocada. Patrícia no hi era a la plataforma cívica.
De totes formes molts hi èrem per convicció, perquè voliem canviar les coses i l'experiència em diu que ens van manipular.
I les proves estan a la vista. Vilà a l'alcaldía, es va carregar al companys que l'hi feien ombra i no existeis ni la plataforma cívica, ni junts.
Bé, existeixen sobre papers, però no la gent que ho movia.

Anònim ha dit...

Això de la Plataforma Civica no sé com va anar, però amb tota la "reestructuració" i "neteja" que s'ha fet a Junts en les dues legisltures, no veig perquè no es pot tornar a muntar.
Si realment hi ha tantes coses "malament", "potencialment malament" o "beneficis personals" que tant deia la Plataforma Civica, doncs que tornin a sortir a la llum.
De totes maneres amb una bona Oposició, tot s'arreglaria.

Anònim ha dit...

Hola, en aquests últims dies he estat veient com ha anat baixant el nivell, insults, ganes de venjança, etc. etc. etc. Per tant ara veig clar que el millor no és cap pacte, ni per un cantó ni per l'altre, per baixar aquesta crispació el millor seria un govern de la llista guanyadora en minoria amb els acords puntuals necessaris, preferiblement de les tres formacions. Per tant ningú es sentiria "putejat" ni discriminat. I d'aquí 4 anys sant tornem-hi que no ha estat res amb els ànims més refredats, o abans, que al cap i a al fi les legislatures no han de durar 4 anys sempre.
Només dues coses, la referènica de "vasallos" a mi em sembla claríssim que és per la gent del castell i el seu poder, i que lo de la Parra sigui discrminació... no ho entenc, si la teva raó és certa, és obvi que una parella està format per dues persones, per tant una de les dues ha de sortir, suposo que tu vas pel tema que ha estat la dona en sortir, no pots creure que ha sortit la persona que anava en una posició més baixa de la llista per exemple??? si hagués estat al revés algú ho hauria pensat??? crec en la igualtat dona-home, però no en buscar fantasmes on no n'hi ha, ni posar cupos, la igualtat no es pot imposar, en tot cas afavorir i crear a través de l'educació i tots n'hem de ser responsables.

Anònim ha dit...

Manipulat, llegeix vaig escriure que no ho puc assegurar si la Patricia va formar part de la plataforma o no. Gràcies, en tot cas, de treure'm del dubte si tu estàs segur que no hi va ser.
Està clar que de aleshores ençà en canviat moltes coses, i molta gent a tot arreu, només cal mirar les llistes de tots.
I la veritat tal com van les coses per aquest blog potser sí que millor es quedin governant amb minoria.

Anònim ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Que passaaaaaaaaa! QUE LA GENT D´AQUEST BLOC TE MOLT POC SENTIT DEL HUMORRRRRR O QUE, QUE AIXO ES POLITICA I RES MES .NO EM DE ESSER TANT SERIOSOS NI TANT ESTIRATS, QUE DE BON ROTLLO ES PODEN DIR FRASES PICANTS I ACEPTAR AMB SENTIT DEL HUMOR , PERQUE SINO AIXO SEMBLA UN FUNERAL DE TERCERA.VINGA QUE PACTIN SOSIATESI JUNTS I QUE PETI LA FESTA DE LA INQUISICIO O MILLOR QUE PACTIN JUNTS I CONVERGENTS I QUE PETI EL CACIQUISME, QUE BO AQUEST POBLE TE COLLONSSSSSSSSSSS,VAJA MARRON. JO PROPOSARIE QUE TOTS FOTIN EL CAMP, I DECLARARIA EL PAPIOL ESTAT ANARQUIC,TOTAL PER EL QUE SERVEIXEN ELS GOVERNS TOTS TANT TIESOS I ENCORBATATS,FORA TOTS GANDULSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. MILLOR ESTAT PUR ANARQUICI BARRA LLIURE PER TOTHOM. SEXO, DROGAI ROK AND ROLL. DE PUTA MARE.HASTA LA VISTA ANARQUISTA

Anònim ha dit...

When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer, let it be.
Let it be, let it be. Yeah
There will be an answer, let it be.

And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
Let it be, let it be.
There will be an answer, let it be.
Let it be, let it be,
Whisper words of wisdom, let it be


La Mother Mary es despedeix, amb una mica de música per a calmar els esperits i amb l'esperança que en la decissió que prengueu us guiin words of wisdom/ paraules de saviesa.

Anònim ha dit...

Que pasa con ls pactos...?,que me informe alguien!!!!,pero que sea para decirme Psc-Ciu,porque al vila hay que despedirlo este tio no vale pa na solo quiere pillar...

Anònim ha dit...

Aquí no hay que despedir a nadie. Y por mucho que te duela el actual alcalde ha ganado estas elecciones. Ha sido el más votado. Por suerte he leído como el Psc lo felicitaba por la victoria desde esta web. Atendiendo a esta victoria sería muy fácil para el PSC tomar la decisión de pactar con el ganador -ya que el actual sistema electoral exige pactos de los cuales los votantes ya están más que hartos porque después esto parece un mercado de reparto de áreas de poder-. Pero sin ánimo de ofender a nadie pienso que el PSC cometió un gran error al colocar como parte del programa y para ganar votos la afirmación de que no pactaría con Junts, esto no se puede hacer si no se tiene muy claro el resultado antes de las elecciones, y pienso que el resultado ha sorprendido a propios y extraños. Una parte de los votos de CIU representan la voluntad de evitar una mayoría absoluta aplastante como sucedió en las anteriores elecciones y en algunos casos voto de castigo; una parte de los 284 votos del PSC son la voluntad de un explícito "no pactar con Junts" pero no todos, y pienso que es ahí donde ahora Psc debe dar la talla: si pactan con JUNTS, sus 779 votantes les tendrán en consideración, si lo hacen con CIU, será esa parte de los 284 que he mencionado y CIU, claro está. La balanza, que estudien la balanza, el equilibrio y que no busquen subir al poder a cualquier precio, espero que su único objetivo no acabe siendo solo desbancar a quién ha ganado estas elecciones por bastantes votos, pueden pagar un precio muy alto por ello y creo que e el PSC son concientes de ello. Tal vez se enfadaran aquellos que convirtieron estas elecciones en un "no pactar con Junts" pero ya se les pasará, también se han enfadado los Belgas con la candidata que ofrecía 40.000 blowjobs (felaciones) a los primeros 40.000 votantes, creyeron que iba en serio, jajajaja!!! Y solo era un modo crítico, irónico, por tantas y tantas promesas que los partidos hacen en general y de las que se olvidan una vez en el poder.
Si hay que pactar, que sea con la mayoría, con el ganador, con JUNTS.

Anònim ha dit...

Si JUNTS quiere la alcaldia, que se la quede en minoria... y a ver como se las arreglan.

Anònim ha dit...

Respuesta a zum zum: Querido amigo, España se constituye en un estado social y democrático de derecho, y la soberania recae en el pueblo. Y es precisamente para que los que alcanzan el poder no se olviden de sus promesas y no se olviden del pueblo(que es en realidad lo que importa) que las personas ejercemos nuestro derecho al voto, premiando o castigando a los mandatarios!! y como veo que te gustan mucho los números si haces una pequeña operación matemática y sumas los votos de CIU i PSC podrás observar tú mismo que hay muchas mas personas que no los quieren en el poder que los que si los quieren. Y referente a que los votos del PSC de "no pactar con Junts" son unos POCOS, me parece que tú si que estas un poco equivocado..unos muchos, diria yo. I en cuanto a que ya se nos pasará el enfado si se pacta con Junts...no te preocupes a tí también se te pasará!!

Anònim ha dit...

Eres un campeón "ultimo"anónimo,que,aquí parece que el Sr Vilà ha sido el que ha salido más victorioso de estas últimas elecciones,tal y como se reflejan en algunos de los comentarios que aquí aparecen o en la pancarta que ha colocado en la terraza de sus padres..QUE FALSEDAD!!!,CUANDO LA REALIDAD ES QUE HA SIDO EL DERROTADO!!!!, QUIEN IBA A PENSAR HACE UNAS SEMANAS QUE SE ARRASTRARÍA CON LOS SOCIALISTAS PARA SEGUIR EN LA POLTRONA?????.

La PANCARTA ES SINÓNIMO A DESPEDIDA??????

Anònim ha dit...

CIU 579-PSC 282 total 861 votos
Junts 779-PSC 282 total 1.061 votos
Junts 779 - CIU 579 total 1.358 votos
Precisamente, para que no se olviden del pueblo y para evitar un mercadeo de votos para pactos con el único objetivo de alcanzar el poder y después ya se verá, creo que con un total de 1.914 votos no estaría mal tener en consideración la lista más votada cuando llega la hora de los pactos. Yo soy partidari@ en caso de pactos del pacto Junts-Psc y respeto tu preferencia por el pacto CIU-PSC pero no es cierto que este pacto sume una mayoría de votos, no es que me gusten los números pero en casos como este son muy claros. Por otra parte, si que me sorprende este afán, esas ganas irresistibles y contra viento y marea, y aun cuando los votos que expresan la soberanía del pueblo no os dan la razón, y hablando sin tapujos de lograr al precio que sea que Albert Vilà no logre la alcaldía, se me aparece ya como algo enfermizo. Ya lo he cometando, si el único objetivo que os mueve es este, me parece muy pobre de argumentos. Me consta que habéis estado en la oposición estos 4 años y que si hubiese sido posible habríais sacado la luz cualquier error en el que hubiese incurrido el alcalde. Habrán hecho más o menos, habrá gustado o no, y todo lo que no han hecho, pero a decir verdad todos los programas electorales se parecían mucho, no había grandes diferencias ni nada original, lo de siempre. ¿Qué esperan los votantes del PSC partidarios del pacto con CIU del Sr. Medina? Me consta que Patricia durante la campaña repitió por activa y por pasiva qu no pactaría con Junts, o con e Sr. Albert Vilà, y vuelvo a repetir que lo considero un gran error cuando solo hay 1.914 votos soberanos en juego; esto no es Barcelona, la capital, a mi modo de ver en un pueblo como Papiol, donde para colmo se produden movientos de tierra, subterraneos, y aparece una grieta aquí y otra allà, es posible que sin ser coscientes de ello afecte a nuestro carácter y a nuestra forma de ser al igual que la tramontana. Sólo me habéis dado a enteder que váis a por él, y esto no me interesa y por vuestra parte no refleja nada más, así que algién se estará frotando las manos, de esto estoy segur@, pensando en lo que sacará y en todo lo que hará cuando el Sr. Vilà no este en la alcaldía, hablemos claro, todos sabemos que hay intereses económicos y de poder por en medio, ojalá se tratáse del pueblo y del gente del pueblo tal como apuntas, pero de todos es sabido lo alejada que hoy en día está la política en general de los intereses de la ciudadanía.
De nada servirán todas estas tan bien buscadas citas y hermosas fotos que cuelga Patricia en su blog si no le sirven para dejar a un lado su inquina personal o ideológica hacia Albert Vilá y poder pensar más allá. Lo tiene difícil, de hecho y tal como dijo el anarquista "vaya marrón". Lo dicho mejor ofrecer blowjobs y después dejar a los sufridos votantes con las ganas !!!!

Anònim ha dit...

em sembla que els números te'ls has de mirar-ho bé tu, la diferència entre junts i el pacte CIU-PSC és de només 82 vots... i la diferència en tant per cent no arriba ni al 5% del vots emesos... i encara que us piqui les eleccions les ha guanyat junts i els socialistes han fracassat estrepitosament, passant del 20% dels vots el 2003 al 15% en l'actualitat o que és el mateix de 435 vots a 282... tenint en compte que el govern desgasta i és normal a vegades perdre vots... és molt preocupant estar a l'oposició i també perdre'ls perquè la gent no confia en tu com a alternativa. Els únics que poden estar vertiablement contents amb el resultat són els de CIU.

Anònim ha dit...

Respuesta al arrastrado:
¿Es que la gente no se molesta siquiera en mirar los resultados delas votaciones !!! Son tan claros !!! No hay mayoría absoluta, se impone hablar y dialogar para establecer pactos que permitan gorbernar los próximos 4 años y caso e no llegar a un acuerdo, gobernar en minoría, simepre perjudicial para el pueblo. PERO NO SE PRODUJO UN EMPATE, CASO DE EMPATE LA JUNTA ELECTORAL COMARCAL, Y ESTO SI QUE YA ES LA REPERA, LO SORTEA A CARA O CRUZ !!!!. PERO TE GUSTE O NO AQUÍ JUNTS ES LA LISTA QUE HA SACADO MAS VOTOS Y CONCEJALES ANTES DE CUALQUIER PACTO. NADIE SE ARRASTRA, ESTO SEÑOR MÍO ES POLÍTICA, DIÁLOGO ¿TE SUENA? CREO UE EL PSC DE PAPIOL ESTÁ EN CONDICIONES DE DIALOGAR, NO QUISIERA CREER QUE ESTÁ OBLIGADO A PACTAR DE ANTEMANO Y AL PRECIO QUE SEA CON CIU, SE HARÍA UN FLACO FAVOR SI ASÍ FUERA. ME NIEGO A CREERLO, PORQUE YA LO ESCUCHE EL DÍA DE LAS VOTACIONES Y SABIDOS LOS RESULTADOS, QUE EL PACTO CON CIU YA ESTABA HECHO, Y ESTO PARA MI DICE MUY POCO A FAVOR DEL PSC, CON 284 VOTOS, Y CUANTO PODER DE DECISIÓN. QUE NO SE OS SUBA A LA CABEZA Y OS HAGA DECIR FALSEDADES COMO LAS QUE TU DICES SIN NINGÚN RUBOR.

Anònim ha dit...

ZUM ZUM , CONY QUE SOC DONA , ES L´ULTIMA VEGADA QUE ESCRIC EN AQUEST BLOC , QUE SI POESIA, QUE SI TENDRESSA , QUE SI ANIMALS QUE FAN ZUM ZUM , OSTIAS JO NO HAVIA ENTRAT MAI EN UN BLOC COM AQUEST . IPER POSTRES ESCRIC AMB UN ALTRE ORDINADOR PERQUE EL MEU MEL VAN CENSURARRRRRRRRRRRRRR,AIXO NOMES PASE AMB AQUEST COLLONS DE POBLE , BUENORRRRRRRRRR COLEGILLAS ,ESPERO QUE PER LA SANITAT DEL PARTIT DEL SOCIATES ES QUEDIN FEN OPOSICIO DE LA BONA , CONVERGENTS LO MISMO ,I QUE TAL COM VA DECIDIR EL POBLE EN LES ELECCIONS GOVERNI junts amb esquerra, SERA UNA PUTADA PERO COM VAIG DIR AMB JA NO SE QUIN SINONIM QUATRE ANYS PASEN VOLADOOOOOOOOOOOOO , VOY VOLANDO VENGOOOOOOOOOO. EN FI HASTA LA VISTA ANARQUISTA , TAMBE M´ANOMENO , FLORETES , SER LLIURES , MUCHO LIRILI I POCO LERELEI TAMBE DUQUESA DE CALVA, PER AQUEST ESCRIT EN VAN CENSURAR ELS DICTADORS . FINS D´AQUI QUATRE ANYS . SALUT I REPUBLICA! CATALUNYA LLIUREf

Anònim ha dit...

JUNTS tiene resaca, por una ingestión de poder en estos ultimos años. (a lo mejor en la farmacia tienen algún remedio)

Anònim ha dit...

Patricia si pactes amb junts es per plorar! Despres de tota la campanya que has fet s'ha de tenir poca vergonya!
No puc ni imargiar-m'ho tu governant amb la persona que tant detestaves, aixi nomes em quedara pensar una cosa de tu, NOMES ET MOUS PER EL PODER I ELS DINERS! QUE FARAS AMB ELS VOTANTS QUE ET VAN DONAR EL 2N REGIDOR I QUE VAN CONFIAR AMB TU!!! SI HO HAGUESIS DIT DESDE BON PRINCIPI SEGURAMENT NO TINDRIES CAP REGIDOR!
HAS ENGANYAT ELS VOTANTS PERO BUENO JA NO BE D'AQUI, PER UN POLITIC MES. DESPRES US QUEIXEU QUE LA GENT NO VA A VOTAR!!!

JA SE QUE NO HI HA RES LLIGAT DEL TOT, PERO COM QUE TAMPOC HO HAS DESMENTIT. M'HI FA PENSAR!
SALUT!!!

Anònim ha dit...

Nois sincerament no ho teniu fàcil.

Pel poble córrer de tot.

Sigui com sigui tindreu la meitat del poble en contra de la vostra decisió i suposo que teniu la mateixa divisió a dins del partit.

I a sobre se us pot ajuntar que la segona és independent i moltes vegades es cega pels sentiments.

A mi no m’agrada Vilà, però penso que heu de tenir tots els papers a la taula per a valorar-los i no sé si aquesta noia serà capaç de mirar les coses objectivament. I entenc que té moltes ganes, molta energia i òbviament es jove i amb ideals.

Però ara heu de valorar les coses des de lluny perquè no manin els sentiment sobre la raó.

No vull a Vilà (encara que Medina tampoc em convenç) però si vull que preneu la decisió que sigui amb el cap, pensant en el partit i en Papiol.

Sobre Yashmina, córrer que mai acceptaria el bé del grup perquè no s’ha adonat que pertany a un grup encara que sigui per independent, i que us pot fallar en la presa de decisions. No la conec, només poso el que sento pel poble.

Espero que això que córrer no sigui veritat i que penseu amb el cap.

Hi ha moltes coses a fer pel Papiol i vosaltres teniu la possibilitat de canviar-les, però amb el cap.

Anònim ha dit...

Vaja marrón, i que sé jo si ets dona/home amb això dels anònims, tan se val, ets una persona, i en zum zum tampoc és un animal, cony que no tens tele o què: “Esto es zum zum”. Però el que de veritat m’interessa és dir-te que em sap greu que et filtressin l’escrit DUQUESA DE CALVA, no sé x quin motiu te’l van censurar, és clar, no l’he pogut llegir, si només va ser x contenir insults em sembla bé, però en aquest cas haurien d’haver censurat un munt d’altres escrits que surten aquí i que falten al respecte a la gent, sense dir-los pel seu nom i utilitzant termes en to més que despectiu, això sense comptar els escrits dels que donen a entendre que son addictes a programes del tipus Salsa Rosa.

Anònim ha dit...

Patricia simplemente te digo que lo mejor para ti, para tu grupo y para Papiol es el pacto con CIU,la lectura de los resultados es sencilla PAPIOL QUIERE UN CAMBIO!!!,el Sr Vila no solo no ha hecho nada en el pueblo sino que había conseguido enfrentar a mucha gente y eso en un pueblo como es Papiol no se puede permitir.

Valorarlo tranquilamente,pero el cambio es posible así que trabajar en esa línea!!!!

Anònim ha dit...

Amigo Albert el abuso de poder te debería llevar a la Farmacia de VILADECANS a vender aspiririnas...

Anònim ha dit...

Que tal amics?, SABEM ALGO DE PACTES?,PATY AMB QUALSEVOL MENYS JUNTS!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

"TRICK OR TREAT" (TRUCO O TRATO)

SI HI HA PACTE QUE SIGUI AMB JUNTS !!!
QUE PER ALGUNA COSA HAN GUANYAT !!!
AQUESTA VEGADA QUE NO TENEN MAJORIA ABSOLUTA ES EL MOMENT DE PACTAR , VOSALTRES AMB 282 VOTS HO PODEU FER !!!
LES ANTERIORS ELECCIONS LA MAJORIA ABSOLUTA ELS HI VA OTORGAR EL POBLE, NO HO OBLIDEU, I ELS 779 VOTS DELS DARRERES TAMBÉ, NO ESTÀ GENS MALAMENT A COMPARACIÓ DEL RESULTAT DEL PSC EH?
AIXÍ QUE LO DICHO: TRUCO O TRATO
PACTE AMB JUNTS !!!!

Anònim ha dit...

Se abre el telón, y se ve a l Sr. Vilà en el escenario, se cierra el telón. ¿título de la pélicula?.... LA CIUDAD NO ES PARA MI
(Cine español: Paco Martinez soria)

Anònim ha dit...

EIIIIIIIIIIIIIIIICOLEGAS!, L´ESCRIT DE L´ACALDE EN UN ESCENAIMOLT BO, PERO NO M´EL IMAGINO AMB ELS SEUS PANTALONS FINS EL COLL I AQUELLA CARA QUE FOT DE MALA LLET IMITANT AL PACO MARTINEZ SORIA (PER CERT MOLT BON ACTO), MEL IMAGINO MES FENT DE FREDDY CRUUUUUGGERRRRRRRRRR, OI QUE SI?,HE TINGUT UNA INSPIRACIO DIVINA EN QUANT AL NOSTRE AJUNTAMENTTTTTTTTTT, PERQUE NO MONTEN UN TRIPARTIT,AIXO MOLA MAZOOOOOOO, ELS TRIOS EXCITEN MOLT AL PERSONAL, NOMES CAL MIRAR LA GENERALITATTTTTTTTTTTTTTT, QUE PENSEU COLEGES?

Anònim ha dit...

PSC del Papiol,meditar mucho las propuestas que os hacen las otras fuerzas políticas,lo lógico y razonable sería pactar con CIU,para dar cumplimiento a vuestro programa y a la voluntad del pueblo...

Aunque el Sr vilà ofrezca todo el oro del mundo rechazarlo no juega limpio y una vez conseguido el pacto os volvería a HUMILLAR!!!!,no traga a nadie de vuestro partido y sería una lucha constante y todo ello en perjuicio de Papiol.

Su único objetivo es decirle a Carod que vuelve a ser el alcalde para que len un puesto com a DIPUTAT..., y a vivir del cuento que es lo que ha hecho toda su vida.........

Anònim ha dit...

Pues el millor per tots seria... que li digues al Sr Carod-Rovira que torna a la farmacia!!!,i que el Carod li digues ADIOS MUY BUENAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ya, y seguro que a los de CIU les caéis muy bien !!! Que te crees tu eso !!! Santa inocencia !!!
Que maaaaaal lo tenéis !!!

Anònim ha dit...

Se abre el telón,y se ve en el escenario al Sr Albert Vilà i Badia con una bata blanca y con su sonrisa de falso,se cierra el telón,¿título de la serie?.........FARMACIA DE GUARDIA!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Buenas tardes último anónimo,quisiera saber si la sonrisa de falso es o porque no le gusta hacer GUARDIA o porque es falso de cojones?,o por los 2 motivos?.

Pero en todo caso eres cojonudo!!!,es el mejor chiste que oigo en años!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

EIIIIIIII ZUM ZUM!, ETS UNA COMPRESA AMB ALES?, JO NO MIRO GAIRE LA TELE I NO M´ENTERO ,TU QUE PENSES DEL TRIO?, EPPPPPPPPPPPP,L´ESCRIT DEL ANONIM QUE DIU QUE EL VILARIN VOL SER DIPUTAT. ESCOLTA QUAN TORNI A LA FARMACIA DE PASSADA QUE S´ENPORTI AL CARODD, VENDRELLLLLLLLLLL I PUIGCERCOSSSSSSSSSSSSS, ENS FARA UN GRANT FAVOR ALS DE ERC I DE PASADA AL PIPOL! . PATRICIA COSTA UN MONTOn INCERTAr UN COMENT, FES ALGUNA COSILLA XFAVORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, AUXILI!!!!!!!!! NO PUEDORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ayyyyyyyyyy eiiicolegues el Carreteeeeero, el Reagrupament Català, la corrent crítica Esquerra Independentista, Fiuuuuuuuuuuuuu !!!! Vaja marrón també !!!! Què sortirà de tot això !!!!
El PSC, no el del Papiol, sinó el PSC, intenta treure a CIU de tots els ajuntaments, les diputacions... possibles, però a Papiol no, Papiol is different !!!! El PSC del Papiol té una fixació amb l’Albert Vilà. No se res ni m’importa si vol ser diputat, però segur que el Medina tampoc li faria fàstics a un lloc de diputat, i la Patricia, amb tots els respectes, però quina trepa !!!!!!

Anònim ha dit...

feu lo millor pel poble no lo millor per vosaltres

Anònim ha dit...

ZUM ZUM ESPERO QUE SURTI EL MILLOR PER ERC, I AMB EL COMENTARI SOBRE ELS POSIBLES "DIPUTATS" JE, JE, JE ,JE, JE ,QUE CABRONNNNNNN DONÇ SI QUE ESTA CASCADA LA POLITICA,GÜENO COM SI NO EN TINGUESIN PROU AMB EL TRIO LA LA LA QUE APORTA ESQUERRA, TIO AIXO ES PER ALUCINA PEPINOS , VAJA FIESTA TINDRIA EL MONTIJA AMB AQUESTA PENYA ,JA, JA ,JA,JAAAAAAAAAAAA!!!!.ESCOLTA PARLAN DE TOT ,TU QUE ETS UNA COMPRESA AMB ALAS O QUE, QUE NO M´ENTEROOOOOOOOOOOOOOO , BONA NITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, UN ULTIM RETALL. TU ZUM ZUM ETS JUNTERISTA OI?

Patrícia Silva ha dit...

He insertat un nou article perquè continueu amb els comentaris.

Espero que així es solucioni els problemes que hi havien.

Salutacions

Anònim ha dit...

BUNYOL PREN AIRE I RESPIRA BEN FORT, CAGENLA ,NO VEUS QUE T´AGAFARA UN ATAC DE PROSTATA!, TU JA M´ENTENS OI?. AMB PAREIX QUE ET CORROE LA ESPERA, TRANQUIL,TRANQUIL, QUE NO VINDRA LA GUARDIA CIVIL, (OJO CON LO RETROVISORE). ELS POLITICS HAN DE TENIR TEMPS I TRANQUILITAT PER PENSAR, OSEA PA NO ESTRESARSE, COMO LO JUGADORE DER BAR$A, QUE PARCERT. ESPERO QUE ELS PERICOS US FOLLIN, ESTARIA BO EI MMMMM, EL QUE M´ENPRENYA ES QUE EL BENEFICI S´EL ENPORTA LOS MERENGONES I AIXO NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ESPERO QUE GUANYEU TU DIU UNA...., BUENO TU JA SAPS QUI SOC OI?, HASTA LUEGO LUCAS CONTESTA ER MENSAJE CORASSONNNNNNNN LOCO,TARARARARARA RA TUCAT D´EL ALA