Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

8 de juny 2007

CONTINUACIÓ 2 DE "PACTES?"

A petíció de eiiiicolegas,vaja marron i d´altres niks, que pel que sembla costa insertar comentaris, obro un altre artícle esperant que potser així es solucioni.

Ultims comentaris d'ahir:

pepe dijo...

feu lo millor pel poble no lo millor per vosaltres
7 / juny / 2007 23:28

eiiii colegas i mans lliures dijo...

ZUM ZUM ESPERO QUE SURTI EL MILLOR PER ERC, I AMB EL COMENTARI SOBRE ELS POSIBLES "DIPUTATS" JE, JE, JE ,JE, JE ,QUE CABRONNNNNNN DONÇ SI QUE ESTA CASCADA LA POLITICA,GÜENO COM SI NO EN TINGUESIN PROU AMB EL TRIO LA LA LA QUE APORTA ESQUERRA, TIO AIXO ES PER ALUCINA PEPINOS , VAJA FIESTA TINDRIA EL MONTIJA AMB AQUESTA PENYA ,JA, JA ,JA,JAAAAAAAAAAAA!!!!.ESCOLTA PARLAN DE TOT ,TU QUE ETS UNA COMPRESA AMB ALAS O QUE, QUE NO M´ENTEROOOOOOOOOOOOOOO , BONA NITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, UN ULTIM RETALL. TU ZUM ZUM ETS JUNTERISTA OI?
7 / juny / 2007 23:42

30 comentaris:

Anònim ha dit...

PAPIOLENSE

Sinceramente,visto lo visto,me da tanto miedo que salgan junts como que lo haga Ciu,con lo que un gobierno en minoria con pactos puntuales,cuando valgan la pena,seria una solucion bastante coherente.Solo mi opinion.

Suerte a todos.Y respetad las opiniones de los demas.En es consiste una democracia,en eso y mas cosas.

Anònim ha dit...

Pepe, estic completament d'acord amb tu, s'ha de mirar pel poble. La veritat es que feia dies que ja no escrivia perquè no se de què serveix que s'escrigui tan aqui si total, no ens tenen en compte. Només compten uns quants que són els del partit i sus asuntos personales. Prou de ronejar-vos tan i q arribin les solucions ja!

Anònim ha dit...

“We are not the circumstances of our life, we are what we do with those circumstances.”
Chuck Palahniuk
(No som les circumstàncies de la nostra vida, som el que fem amb/com utilitzem aquestes circumstàncies)

Eiii colegues, sóc un@ persona que vaig donar el meu vot a JUNTS, i escric des de l’anonimat com la resta, és el que té aquesta era virtuaaaaaaaal. La llista de CIU pel Papiol no em mereixia cap confiança, sense comentaris, cadascú que tregui les seves conclusions. Com a partit, en general, em costaria molt donar el meu vot a CIU, ja fa temps que voto a ERC, tot i que durant l’època de la Rahola i cia. m’ho vaig haver de prohibir. Virtualment estic a UBUNTU una org x a la reforma de les institucions internacionals, i.e. ONU, que han demostrat que no funcionen com hauria de ser...ja saps la globalització, etc. I VOLDRIA LLISTES OBERTES, EL CANDIDAT MÉS VOTAT, x que en general s’ha demostrat el “mercadeo” i si no surt a qui jo he votat doncs m’hauré d’aguantar.
He demanat des d’aquí, que si hi havia pacte que fos amb JUNTS. D’altra banda me’n he adonat que els qui demanen el pacte amb CIU es refereixen a un pacte PSC-CIU, i voldria fer notar que qualsevol pacte que faci el PSC del Papiol serà amb ells a la cua x qüestió de vots i regidors, és a dir, CIU-PSC o bé JUNTS-PSC.

No em sembla gens desassenyada la idea de PACTES PUNTUALS dels darrers comentaris, tot i que serà difícil l’equilibri, és la sortida més bona pel PSC del Papiol.
Hòsti tu, i jo que voldria un World agreeeeeeeeee !!!! Com som tos plegats, ai la condició humana!!!!!! Ja veus 40 anys de la guerra del Sis Dies d’ Israel i sense solució...

Et dedico la cita del principi, no és de cap melindrós, no els suporto tampoc, és un agitador cultural x excel•lència, un nihilista total i absolut, i del tot políticament incorreeeeecte!!! Va escriure EL CLUB DE LA LLUITA, i en van fer una peli
Ah i aquest més ja m’ha baixat la Reeeeeeeeeeeeegla, i a tu?!!!!

Anònim ha dit...

ZUM ZUM ,EM DEIXAS ESTORADA TANT DE ROTLLO X NO DIR RES , SI VOLIES INFORMA DE TOT EL QUE SAPS EL CERT A MI M´INPORTA UNA VALDUFA , LO DE SER JUNTERA JA EN FEIAS LA FARUM I ET POTS ESTALVIAR VOTAR ERC GENT COM TU ULTIMAMENT ENS SOBRAN. AIIIIIIIII! EN QUANT A LA REGLA, I AMI QUE M´INPORTA!!!!!!!!!COLLONS AMB LAS REGLAS FOTAT UNA BONA COMPRESA AMB ALES I SURT VOLAN PEPE M´AGRDARIA MOLT QUE PETITS POLITICS DEL PAPIOL ESCOLTESIN LA TEVA PROPOSTA, AIXO ELS FARIA GRANS. FINS SEMPRE AMICS

Anònim ha dit...

compareu les llistes i els que van derrera. i el interesos de cada un dells

Anònim ha dit...

EIIIIIIII!ZUM ZUM , QUANT ET VAS PROHIBIR VOTAR ERC, QUE POTSER VOTAVAS CIU?, EN QUANT A LA HISTORIA DE LAS ONG,PENSO QUE DEUEN ESTAR MOLT DISTRETS AMB TU, SI ENTRE TOTS PLEGATS DEIXESIM VIURE TRANQUILS L´ATRE PART DEL MON , NO FARIA FALTA QUE ELS RICATXONS DE LA PART RICA DEL MON (NOSALTRES ELS BLANCS) FOTESIU EL GRAN SACRIFISI DE FORMA PART D´UNA ONG (PER CERT LA MEITAT S´OMPLEN LES BUTXAQUES), MOLTES CONSENTIN EL TRAFIC D´ARMES I DROGUES , PENSEM QUE NOSALTRES SOM ELS CRAKS DE LA CIVILITZACIO, QUANT REALMENT SOM UNS MERDAS, SI NO FOTESIM EL NAS A CASA DELS ALTRES NO TINDRIAS LA NECESITAT DE BANA-GLORIARTA DE LA TEVA SOLIDARITAT. UN ES SOLIDARI I PROU, NO CAL ANUNCIA PUBLICAMENT AQUET FET, AIXO DIU MOLT DE TU COLEGA, QUINA PENA DE HUMANS, BE AMIGA DE LAS REGLAS ESTIC MOLT CONTENTA PER TU QUE AVUI ET SENTIS MOLT FELIÇ I FRESCA . PUJA AMB UNA COMPRESA I A VOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. FINS MAI,(PER CERT SI ET SOBREN LAS PELAS DONALAS HA METXES SENSE FRONTERAS)

Anònim ha dit...

eiiiicolegas, veig que x ser que no vaig dir res has necessitat 2 escrits per a contestar-me i explicar tot el que tu saps. Has deixat ven clar que només t’escoltes a tu mateixa. M’he pres la molèstia de llegir el que escrius, si tu haguessis fet el mateix amb mi no t’hauries fet un embolic amb les ONG –per cert sembla que hagis descobert la sopa d’all quan al seu funcionament- i ves per a on en això de les ONG i la solidaritat estem d’acooooord!!!! Ho sento per tu !!!! No sóc de cap ONG solidaria !!!! La feina de Metges és bona, però ja k saps tant, també sabràs que també es van dividir !!!!!

No sé que carai et passa amb les compreses, però estaves taaaaaaant intrigada en saber de mi k per això te’n vaig fer 5 cèntims, no per vanagloriar-me de res.

Has deixat clar k ets algú amb qui no es pot dialogar ni tenir una conversa amb una mica de sentit i a més et veus obligada, sense arguments a fer us de la desqualificació. Si jo faig ferum d’una cosa tu en fas d’una altra molt més perillosa i contaminant !!!! Darrera la imatge k vols donar s’hi amaga una intransigent de collons, d’aquelles k es creuen en poder de la veritat !!!!

Bé està clar que ets de la part d’ERC del Papiol que tothom sap k va boicotejar l’Acord Municipal, jo estic segura que x interessos de promoció personal. Per a mi no ets de fiar !!!!
Hi ha gent k fa veure k apaga un foc quan en realitat l’únic que vol fer és encendre focs !!!! Sense importar-li res ni ningú !!!!! No pagues la pena !!!!!!

Veig que t’he posat nervioseta, tu k anaves de guai !!!! Traaaaaanki !!!!!

Anònim ha dit...

SÍ ALS ACORDS PUNTUALS, PERÒ QUE ES RESPECTI LA LLISTA MÉS VOTADA !!!!

Anònim ha dit...

COLLONS COM ET PIQUES NENE!, EL CERT ES QUE SEMPRE M´AGRADAT MOLT EL FOC, X AIXO EM POSES TANT RICURA!!!, NO T´ENTERA DE NA COLEGA,I LA SOPA D´ALL BE DEIXEMMMM CORASON, TOLERANT TU?,DIALOGANT TU?,ARGUMENTS TU?, TU HAS SENTIT TRONAR I NO SAPS D´ON VENEN ELS TRONS!, LA TEVA BILIS M´DEIXAT LA PANTALLA ESQUITXADA, NO FOTEM. ESCOLTA X QUE ELS JUNTEROS HANEU SEMPRE AMB LA PISTOLA CARREGADA?, SIGUES MES HUMIL , EL CERT ES QUE NO SE SI ANOMENARTE MASCLA O FEMELLA, TANT ES AGAFA LA COMPRESA I VOLA COLOMET

Anònim ha dit...

Estic farta de les compreses. Si us plau poset un tampax ben gran a akesta boqueta que tens, taaaaan huuuuuuuumil !!!!

El vostre Colomet si que va volar cap a CIU !!!!

Ja no et contestaré més. Akest no és el lloc ni el moment de tot això.

Anònim ha dit...

Os habeis dado cuenta que Patricia nos ha engañado a todos sus votantes? la mayoria de nosotros la votamos principalmente porque juraba y perjuraba que no queria saber nada del falso del Albert, y ahora, se pasa por el forro de los pantalones su ideologia, valores y promesas, ignora a todos sus votantes y pacta con albert, solo le importaba el número de votos y conseguir el poder, independientemente de la opinión que tenga de ella sus votantes, esto es ser persona o ser rastrera?Es un ejemplo claro de lo que es la politica, todo es un engaño y más cuando nos encontramos con personas como patricia, que se dejan comprar independientemente de los valores y de toda la basura de su programa politico.

Anònim ha dit...

QUW VOLDIR AIXO?, JA TENIM PACTES,PER LES TEVAS PARAULES TAN DURAS I RATLLAN EL BARROERISMA,EN PACTAT AMB JUNST?SI ES AIXI EN SAP MOLT DE GREU PATRICIA HA MI MAS ENGANYAT, VOLDRIA EQUIVOCARME. ADEU

Anònim ha dit...

haveure, aquí tothom parlar per parlar? Qui ha dit que hi ha cap pacte? Ho sabeu de cert? Perquè ja he sentit tantes coses que no sé què pensar.

Uns estiren cap a un cantó i altres cap a l'altre i a sobre parleu de pactes que no hi son i no sou capços de entendre que potser les alternatives no son sempre blanques o negres.

Patrícia ha dit que no pactaria amb Vilà però tampoc podeu demanar que li doni l'alcaldia a CIU, amb la seva ideologia i a qualsevol preu.

I dubto que els de CIU siguin capaços d'arribar a un pacte perquè entre la seva inexperiència i el seu ego, segú que us volen exprimir.

I llavors esteu dient que si el pacte de CIU és inaceptable no han de pactar amb ningú?

Voleu deixar el poble amb un govern en minoria i amb mals rotllos?

Esteu dient que si el pacte que ofereix CIU no convé al PSC no han ni d'estudiar l'alternativa d'ERC encara que sigui tenint-los agafats pels c----ns?

Vilà ho ha fet molt malament però potser ha aprés d'això i si se lliga molt molt bé no sé perquè no ha de ser possible.

Deixeu diferències personals apart i penseu amb el cap tant pel PSC com pel poble.

Jo no us apreto ni per a un costat ni cap a l'altre, perquè si la decissió depengués de mi us ben juro que no ho tindria gens clar.

Però tota aquesta trepa que despotrica d'uns i altres que no amb aquest, que si amb aquell, no s'han ni plantejat que potser algú no ha sapigut oferir el que toca al PSC tant a nivell de gestió com a nivell de carteres.

I hem d'escoltar que a qualsevol preu aquest o l'altre?

I a sobre diuen que és per principis.

Els principis començen per un mateix. Si Patrícia s'ha de "baixar del burro" per pactar amb Vilà pel bé del PSC o del poble, que es baixi.

Perquè ella es deu a un grup de gent que és la que està amb ella. I el seu primer principi ha de ser no fallar a aquest companys i molt més enrere les seves paraules de no pactar amb Vilà.

Penso que tots heu aprés amb els resultats electorals, bé tots no perque els de CIU van de divos quan no tenen ni idea de res.

Anònim ha dit...

ESTIC D´ACORD AMB TU QUE NO ES FACIL , PERO ERRAS AMB UNA COSA , LA PATRICIA NO ES DEU NI ALS COMPANYS DE PARTIT NI AL PARTIT (AIXI VA LA POLITICA, SOLS PENSAN EN ELLS),ELLA ES DEU ALS SEUS VOTANTS, QUE SON ELS QUE LAN PORTAT ON ES ARA,ES MOLT FACIL FER PROMESES,PERO D´ESPRES LES HEM DE COMPLIR,JA ESTA BE D´ENGANYAR ALS VOTANTS POTSER D´AQUI QUATRE ANYS LA ABSTENCIO SERA MOLT MES ELEVADA I AIXO GRACIES ALS ENGANYS DELS POLITICS. EL POBLA VA DICIDIR A LE URNES , RESPECTEU. 5 JUNTS, 4 CONVERGENCIA I UNIO, 2 PSC, QUE GOVERNI EL MES VOTAT I ELS ALTRES FEN BONA OPOSICIO, PENSEU QUE EL SOBIRA ES EL POBLE I NO VOSATRES . BONA SORT I RECORDEU LES VOSTRAS PARAULAS DE CAMPANYA.

Anònim ha dit...

Per aixo mateix, si la patricia es deu a un grup de gent, a la seva gent, l´ultim que a de fer es pactar amb junts, ja que es el que sempre a defensat ella i ens a fet creure que faria.
Molt millor que quedi un govern en minoria que no pactar amb l´albert, ja ens a demostrat a tots que l´unic que vol es tenir el poder i no fer res pel poble, tal i com ho ha fet aquests ultims quatre anys, ho feia millor de farmaceutic. L´albert no apendra ni amb l´exeriencia d´aquestes eleccions ni amb cap altre, es dolent, al mnys aixo li a servit per veure que la gent de papiol no el vol i que no es l´unic, aviam si se li baixan els fums una miqueta, al igual que als seus vasallos.
Pero tranquils, encara no hi ha res concret, ja veureu com la patricia fara tot el que la seva gent espera d´ella i el que ella sempre ens a promes, no pactar amb junts, sino no podra passeijar pel poble, la gent la mirara amb una cara de fastic bestial, almenys jo.

Anònim ha dit...

Mare de Deu, dec estar xatejant amb nens de 20 anys.

Perquè ningú amb una mica de seny diria aquestes paraules sense raonament lògic.

I perdó a aquells de 20 anys que si fan servir el cap per alguna cosa més que per portar cabell.

Jo cos un dels 290 que van votar psc, i no demano que pactin amb l'un ni amb l'altre, només que tinguin seny a l'hora de fer-ho.

Crec que és un error que el psc es quedi fora de govern, però tampoc estic d'acord que hagi d'entrar a qualsevol preu.´

Però obviament no estic d'acord amb marrècs de vint-i-pico d'anys que no son capaços d'argumentar una idea sense dir només "ella ho va dir"

O sigui que només vau votar PSC perquè van dir que no pactarien amb Vilà.

Llavors no teniu pes. S'ha de votar al partit per la ideologia, pel que volen fer, però en lloc de demanar que es faci el que ells van prometre, demaneu únicament que no es pacti amb Vilà.

Cap a on anirà Papiol amb gent així?

Anònim ha dit...

cos=soc m'he colat

Anònim ha dit...

SI MIREM ELS POLITICS ACTUALS I NO PARLO TANT SOLS DELS DE EL PAPIOL, TU CREUS QUE TENEN ALGO MES QUE CABELLS AL CAP?, QUANT ES EPOCA DE CAMPANYA AL JOVENT NO ELS PREGUNTEU EL QUE VOLEN O EL QUE PENSEN TANT SOLS VOLEU EL SEU VOT , EL QUE PENSEN O NESSESITEN US IMPORTA MOLT POC ALS POLITICS , DONÇ ARA ESCOLTEU I SI S´EQUIVOCAN TENEN TEMPS PER RECTIFICAR. ADEU HOMA/NA GRANT!!!!

Anònim ha dit...

Por el bien de Papiol que Psc pacte con Ciu,se han dicho muchas cosas pero la realidad es que todavía no hay pacto y sera..... con CIU!!!! no lo duden el Psc es inteligente y no se dejará comprar por el Sr vilà.

Anònim ha dit...

Fuera la Gorda del Ayuntamiento! So corrupta.

JUNTS+CIU ARA!

Anònim ha dit...

NO SE, ENTRE TOTS ESTEM UNA MIQUETA PILLATS ,NO?ARA SURTEN GORDAS CORRUPTAS, CARMEN DE MAIRENA?, QUE BO EL NIK,JE,JE,JE,JE,.............., VE AQUESTA ELECCIONS SONT MOLT DIVERTIDES, AMB TOT EL RESPECTA PER TOTS ELS CANDIDATS

Anònim ha dit...

Vaya vacaciones te vas a pegar , verdad Patricia? te has vendido como una rata, en la oposición te ha dejado vila y el fraude ya lo habeis realizado, te compensa? todo papiol te odiara cuando sepan todo lo que has hecho, y lo sabran seguro, yo ya me he enterado, no tardaran mucho el resto, te lo aseguro.

Anònim ha dit...

i vosaltres els socalistes que dieu?

Anònim ha dit...

totom opina menys vosaltres i la gesmin, que pensa?

Anònim ha dit...

ANONIM AQUESTA ACUSACIO ES MOLT FORTA NO?,NO SE EL FINAL QUE HAURAN DICIDIT EL PSC, PERO LO DE RATA ES MASA FORT, NO ES POT TRACTA UNA PERSONA D´AQUESTA MANERA, ESTEM EN UN POBLE MOLT PETIT I TOTS ENS CONEIXEM, NO PODEM ANAR AIXI,LA POLITICA TE AQUESTAS COSAS BE, AIXO ES EL QUE TENIM A TOT ARREU, A MI PARTICULARMENT NO M´AGRADA I NO CREC QUE LA POLITICA TINGUI QUE SER UNA MERCADERIA DE PENTSAMENTS,PERO TRACTA A LAS PERSONAS SENSE CAP MENA DE RESPECTA , BE JO CREC QUE NO CAL, I ENTENC QUE ESTIGUIS MOLT EMPRENYAT, PERO TRACTEMNOS TOTS AMB RESPECTE, I DEIXA PASAR EL TEMPS , DIUEN QUE EL TEMPS POSA TOTHOM AL SEU LLOC.

Anònim ha dit...

PERO QUE PASSA QUE JA HAN PACTAT?, PERO NO ES MANTENIEN EN L´OPOSICIO, ELS SOCIATES I ELS CONVERGENTS?, X ELS ESCRITS ULTIMS DEDUEIXO QUE ELS SOCIATES NO MANTENEN LA SEVA PARAULA?, EL CERT ES QUE NO CREC QUE LA SEGONA TRIEXI ELS SEUS VOTANS ,LA CONEC I NO ES PERSONA QUE ENGANYI NI CAMBI ELS SEUS PENSAMENTS I LES SEVES IDEIAS PER RES DEL MON, AMB SEMBLA QUE AQUETS SOCIATES ELS A SORTIT UN GRA MOLT GROS AL CUL , PARLAN EN PLATA.ADEUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Anònim ha dit...

Yashmine, que haras? mantendras tu palabra y tus ideales, recuerda el discurso de campaña, se lo deves a tus votantes ellos te han puesto donde estas confiando en ti , no nos defraudes sigue el camino que te marcaste y no renuncies a la verdad, tu siempre has luchado por ello.Te deseo mucha suerte te la mereces.

Anònim ha dit...

Querido anónimo.Estáte tranquilo porque YO seguiré fiel a mis principios.Cueste lo que cueste.Y tanto si gusta como si no.Espero que haya quedado claro lo que haré.No puedo decir nada más.Por ahora...

Anònim ha dit...

Ahir vaig sentir pel carrer que finalment el PSC no donarà recolzament a cap altra formació política. O sigui, que ens trobarem amb un govern de JUNTS en minoria.
Personalment, me'n alegro que aquesta hagi estat la decisió final del PSC.
Encara que penso s'han equivocat, o millor dit, "ens hem equivocat". Jo sóc socialista de tota la vida i mai, però mai, ha faltat el meu socialista vot a les urnes.
Penso que s'hauria d'haver respectat al grup més votat (Junts) i haver intentat arribar a un acord. I penso, que aquesta línia no s'ha treballat
També comentar que el resultat socialista és el reflex de moltes coses que han passat i han corregut pel poble. I suposo, el PSC farà reflexió de tot això
Jo vull afegir una, ja que el comentari que acabo de llegir de la Yashmine, veig que va en la linia que haviem imaginat dins de casa meva.
Som 7 adults amb dret a vot. Quasi sempre tots hem votat PSC. Doncs aquesta vegada, només he estat jo. I només per un motiu: tenir a aquesta senyoreta a les vostres llistes
Quants vots haureu perdut per això? I el més greu llegint les seves paraules, us serà fidel als principis del vostre partit?
Penso que la història a Papiol torna a repetir-se

Anònim ha dit...

Una reflexión; Yashmine Cánovas, históricamente de familia de ERC, ahora en las listas del PSC, supongo que votará PSC. Si vota CIU, se me hace difícil entender que principios tiene divagando entre ERC-PSC-CIU. Si se hace difícil entender principios políticos y sociales con semejante mareo de siglas, los únicos que quedan son principios personales. Un representante del pueblo con semejante curriculum de principios no nos interesa. El PSC debería replantearselo; fue una apuesta muy fuerte, que ha salido un poco rana. Espero que no sea tarde para quitarse ese grano del culo.