Com participar?

Per llegir o insertar un comentari, clica sobre "comments" al final de cada article (post)

Validaré per a la seva publicació tots aquells comentaris que s'expressin dins del respecte i l'educació.

No tens perquè opinar com jo, perquè no tots pensem igual, però si demano és coherència dins d'un marc democràtic i de respecte.

Si vols enviar-me un mail, clica el sobre.

També et pots subscriure i rebràs els post quan els publiqui

Signa amb el teu nom o amb un Nick, per poder seguir el curs de les intervencions, evita l'anònim que crea confusions.

21 de febr. 2007

POLITICA AL PAPIOL

Moltes vegades em diuen que perquè m'he atrevit a fer política, que això de treballar tant de temps sense cobrar, que tants sacrificis, que ningú creu en la política, que tots els polítics acaben "xumant", etc, etc

Doncs estic a la política perquè jo crec que les coses es poden canviar i millorar, però que cada ú ha de posar el seu granet de sorra.

Malauradament sempre hi ha un motiu que et llença a aquesta aventura....i jo vaig viure molt en primera persona el sentiment d'impotència davant d'una administració tancada.

Veure que els polítics volen que "passis pel tub" sense tenir en compte que allò que volen fer et perjudica, sense tenir en compte la teva veu, sense dret a protestar, sense saber com funciona l'administració per a poder-te moure i defensar-te.

No vull que ningú passi pel que jo vaig passar.

Vull transparència total tant cap als vilatans com als altres grups polítics.

Vull un Ajuntament OBERT, amb majúscules.

Papiol és de tots no dels polítics, i entre tots hem de fer Papiol. I tots vol dir qui governa, qui està a l'oposició, cada vilatà, cada empresa del municipi.

Si es pensa fer una obra que afecta a alguna persona o grup de persones, s'ha de parlar amb elles, escoltar-les i recollir les seves opinions.

La gent ha de participar del projecte que representa Papiol.

Avui en dia tenim un clar exemple de la política que porta l'actual Ajuntament, i malauradament tenim un exemple contra el qual ja no es pot lluitar.

Fins fa uns dies teníem el Parc del Pins...ara no sé com li voldran dir, perquè de pins no en queda ni un.

Teníem un parc al que tots reconeixem que li feia falta arreglo. No es podia fer servir en l'estat que estava.

Però calia sacrificar la natura en l'extrem de no deixar ni un sol dels arbres que hi havien? Aquells arbres han acompanyat l'historia del Papiol molts anys i l'equip de govern actual en 8 anys se'ls han carregat.

Llavors escoltes a l'alcalde parlant a Ràdio Molins i dient que només s'havien tallat els que feien falta, els que estaven malalts...i dos dies desprès els pocs que quedaven també van desaparèixer.

I has de sentir que la gent li diu "que ara entra molta claror al poble"...però si lo que no hi haurà és ombra!!!

I ningú diu res?

On és el Regidor de Medi Ambient de ERC?

I també has de sentir que son ecologistes? Segurament la definició de la Reial Acadèmia de la Llengua haurà de canviar, perquè ara son ecologistes els que en cada obra que fan tallen l'arbrat.

Van fer el camp de futbol i val tallar els arbres, van fer el "vialillo" i van tallar centenars d'arbres...i ara fan un parc i tallan uns 80 arbres.

La justificació per a no haver demanat l'opinió de la gent és que ho havien publicat a la revista. Perquè no haver fet una embustiada general convidant un dia a la gent a que vegin un projecte així? Perquè no haver-ho exposat per exemple a la Festa de la Cirera perquè tothom ho veies i opinés?

Sincerament no els entenc. Volen Dissenyar el Papiol sense comptar amb els papiolencs?

Quan a casa vols pintar i esculls un pintor que t'ho faci no esperes que ell decideixi quin color o pintura posar, has de decidir tu perquè és casa teva. I Papiol és dels papiolencs.

Això és falta de transparència, falta de obertura, falta de claredat, falta de participació, impotència total de cada papiolenc que ha vist com els pins queien un darrera l'altre sense poder ni tenir dret a ser escoltat.

El poder fa que et creguis en dret a decidir que és més econòmic matar la natura que conservar-la.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que la única forma de preservar el medi ambient és fer fora del poble el personatge que apareix a la fotografia, que com es pot veure acava de llençar una llauna de fanta llimona al costat d'un arbre i marxa com si res.

Patrícia Silva ha dit...

Hola "hey ho papiol". Benvingut al meu blog, sincerament no m'ho esperava encara perquè ningú sap que existeix.

El dilluns es farà pública però encara no ho és.

Et contesto en un article que he fet avui. Espero que ho llegeixis.

Moltes gràcies per participar al meu blog.