Ja sé que és tard, però estic treballant cosetes que tinc per aquí i repassant arxius m'he trobat amb la recepta que em va enviar Graciela (la dona del meu pare), fa alguns anys, perquè aprengués a fer la Torta Pascualina.
És típic d'Uruguai i la meva àvia la feia sovint
Us la poso per si us ve de gust provar-la.
Ingredients:
Pasta de full
Pasta de full
2 kg espinacs tendres
1 ceba gran
all
sal
orenga
6 ous
1 ceba gran
all
sal
orenga
6 ous
Posar farina a la plata del forn.
Cobrir la plata amb la pasta de full estesa ben prima
Tallar els espinacs crus en juliana i posar-ho sobre la masa
Trossejar ceba i all i barrejar-ho amb els espinacs. Afegir sal i orenga.
Fer forats en els espinacs i col·loca en cadascú d'ells un ou.
Cobrir tot amb pasta de full, novament estesa prima i pintar-la amb ou per a que es dori.
Punxar la coberta de masa de full per a que respiri i no s'infli
Posar al forn a 200 graus amb foc només a baix fins que es torri una miqueta
Es pot menjar calenta, però a mi m'encanta freda. Està bonísima!!!
1 comentari:
Patricia et paso un meme. Mira't la meva página
http://pilarventurapy.blogspot.com/2007/05/mentre-reflexiono.html
Em truques si tens dubtes, pilar
Publica un comentari a l'entrada